2018-03-12 18:48:01
Φωτογραφία για Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι Κομίνης-Ποντίκης
Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι Κομίνης-Ποντίκης για τα όσα έκαναν χθές στην Τούμπα. Δεν γίνεται αυτοί να προκαλούν και να μένουν ατιμώρητοι. Να τιμωρηθούν ως ηθικοί αυτουργοί των όσων ακολούθησαν.

Τα πράγματα ήταν απλά. Μπήκε το γκολ του Βαρέλα, ο Κομίνης έριξε μια κλεφτή ματιά στον βοηθό του, τον Ποντίκη, και όταν τον είδε να τρέχει προς την σέντρα, έδειξε κι αυτός με το χέρι του προς το κέντρο του γηπέδου, κάτι που σημαίνει ότι μετρούσε κανονικά το γκολ. Το 1-0 για τον ΠΑΟΚ ήταν γεγονός!

Εκείνα τα δευτερόλεπτα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και όλη η Τούμπα ΗΔΗ πανηγύριζαν.

Και ενώ αρχικά κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν διαμαρτύρονταν (οι φωτογραφίες τους δείχνουν απογοητευμένους από το γκολ που δέχθηκαν), ο πρώτος που σήκωσε το χέρι για να διαμαρτυρηθεί (άδικα όπως αποδείχθηκε καθώς ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ το γκολ) ήταν ο Λαμπρόπουλος και μετά ακολουθούν και οι άλλοι.

Το ερώτημα είναι γιατί ο Κομίνης άλλαξε την αρχική του απόφαση και μετά από 7-8 λεπτά συζητήσεων με τον Ποντίκη και έδειξε οφσάιντ, ενώ δεν υπήρχε;

Ο ηθικός αυτουργός όλων όσων ακολούθησαν είναι ο Κομίνης, ο οποίος ήταν μπροστά στη φάση και δε χρειάζονταν ούτε καν τη γνώμη του Ποντίκη για το θέμα του υποτιθέμενου οφσάιντ. Ο Κομίνης από τη θέση που ήταν, μπορούσε να δει ξεκάθαρα ότι ο Μαουρίσιο (ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ούτε αυτός ήταν οφσάιντ!!!) ακόμη αν ήταν εκτεθειμένος (που δεν ήταν…) δεν επηρέαζε τον τερματοφύλακα ή τη φάση και δεν ακούμπησε την μπάλα, μετά την κεφαλιά του Βαρέλα.

Αν μετρούσε εξ αρχής το κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ, σήμερα το ελληνικό πρωτάθλημα θα συνεχίζονταν κανονικά και οι αρχικές διαμαρτυρίες της ΑΕΚ θα έπαυαν όταν έβλεπαν το video της επίμαχης φάσης.

Σκεφτείτε ότι ο Μπάρκας (ο οποίος υποτίθεται ότι παρεμποδίστηκε στην κεφαλιά του Βαρέλα από τον υποτιθέμενο εκτεθειμένο Μαουρίσιο, ο οποίος καλύπτονταν από τον Μπακασέτα που είχε ξεχαστεί μετά το κόρνερ) αλλά και ο Σιμόες αρχικά δεν διαμαρτύρονταν, παρά μόνο αποθανατίστηκαν σε φωτογραφίες να βρίσκονται σε στιγμές απόγνωσης για το γκολ που δέχθηκαν και έμοιαζε να κρίνει το ντέρμπι υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς ήταν στο 90’.

Αλλά ο Κομίνης άλλαξε την αρχική του απόφαση, μετά ξέσπασε ο Ιβάν Σαββίδης και μπήκε στο γήπεδο και τελικά αφού ακολούθησε μια δίωρη διακοπή, ο Κομίνης αποφάσισε να μετρήσει το γκολ (όπως είχε κάνει και αρχικά) αλλά τότε δεν έβγαινε η ΑΕΚ να παίξει επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Και μετά έγραψε και ψέματα στο Φύλλο Αγώνος! Εκεί σημείωσε ότι στην αρχή ακύρωσε το γκολ (!!!), μετά διαβουλεύτηκε τον επόπτη και ήθελε να το κατακυρώσει (!!!) αλλά εν τω μεταξύ έγινε η εισβολή του Σαββίδη.

Στο video φαίνεται καθαρά ότι ο Κομίνης έδειξε σέντρα (και στις φωτογραφίες καταγράφηκε αυτό) την ώρα που ο βοηθός του, Ποντίκης, έτρεχε προς τη μεσαία γραμμή χωρίς να έχει σηκώσει σημαία. Και μετά την έπεσαν οι παίκτες της ΑΕΚ στον Ποντίκη, πήγε εκεί ο Κομίνης ακύρωσε το γκολ (επίσης υπάρχουν φωτογραφίες) και ακολούθησε η ένταση, πριν πάνε όλοι στα αποδυτήρια και τελικά μετρήσει το γκολ δύο ώρες μετά.

Στο δια ταύτα; Ο Κομίνης έκανε άνω κάτω το κορυφαίο φετινό ντέρμπι, το οποίο ίσως έκρινε τελικά και τον πρωταθλητή. Και το έκανε άνω κάτω σε μια φάση στο 90’ στην οποία μετρώντας το καθαρό γκολ του ΠΑΟΚ, θα έφερνε και πάλι τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή. Τώρα; Θα δούμε νέες μάχες στα δικαστήρια ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ