2012-05-30 16:41:02
Φωτογραφία για Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια και απόπειρα κλοπής στο Πέραμα
Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Πέραμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, μία αλλοδαπή υπήκοος Μαρόκου ηλικίας 22 ετών για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων, κέντρων διασκέδασης, μπαρ και όμοιων καταστημάτων.

Ειδικότερα, χθες, συνελήφθη η 22χρονη ως υπεύθυνη καφετέριας, ιδιοκτησίας 37χρονης ελληνίδας, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η λειτουργία ενός ηλεκτρονικού παιγνιομηχανήματος, το οποίο ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφορο για χρήση από πελάτες του καταστήματος.

Το μηχάνημα κατασχέθηκε, μαζί με το χρηματικό ποσό των 149 ευρώ ως προερχόμενο, από τη διενέργεια παιγνίων.

Επίσης, η 37χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία αναζητείται, απασχολούσε παράνομα έναντι αμοιβής την 22χρονη αλλοδαπή, η οποία διέμενε παράνομα στην χώρα, στερούμενη άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας αρμοδίων αρχών.


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Πέραμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24 και 21 ετών, για απόπειρα κλοπής και παράνομη παραμονή στην χώρα.

Ειδικότερα, οι αλλοδαποί παραβίασαν την εξωτερική πόρτα εισόδου οικίας 64χρονου, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, και προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου.
goodnet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ