2012-05-30 17:08:05
Φωτογραφία για Τιμώρησε Μπεσίκτας-Μπούρσασπορ η UEFA
 

 

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη χρονιά θα μείνουν Μπεσίκτας και Μπούρσασπορ όπως ανακοίνωσε η UEFA εξαιτίας  οικονομικών τους ατασθαλιών. Προσέφυγαν στο CAS οι «μαύροι αετοί».

Η Μπεσίκτας αντιμετώπιζε το φάσμα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις οικονομικές της ατασθαλίες (ψεύτικα στοιχεία για οφειλές προς παλιούς της ποδοσφαιριστές) και η αρχική απόφαση της UEFA ήταν να μείνει σπίτι της για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς και πρόστιμο ύψος 500.000 ευρώ

Τελικά η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μείωσε την ποινή για τους «μαύρους αετούς» στον έναν χρόνο αποκλεισμού, αλλά και το ποσό (από 500.000 ευρώ στα 200.00) κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ τη νέα σεζόν, παρότι η ίδια είχε καταφέριε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάντως, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Μπεσίκτας θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης.

Αποκλεισμός και για την Μπούρσασπορ

Από την πλευρά της η Μπούρσασπορ επίσης θα μείνει επίσης εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τον επόμενο χρόνο αφού οι «πράσινοι κροκόδειλοι» είχαν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία όσον αφορά ποσά που αφορούσαν μεταγραφικές τους υποθέσεις.
tom-footballnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ