2018-03-13 21:50:20
Φωτογραφία για Στήριξε Σαββίδη ο Πέλκας
Με μήνυμα του στα Social Media, o εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, πήρε θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδης, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημειώνοντας πως είναι ποδοσφαιριστές και τα ματς θα πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα αποδυτήρια και τις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

«Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακή στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα.

Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ’ αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν’ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας».

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ