2018-03-14 18:29:48
Φωτογραφία για 3.968.000,00€ - «Κατασκευή  οδικού δικτύου Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος»
Εγκρίθηκε την Τρίτη 13-03-2018 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, μετά από σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, το έργο «Κατασκευή

οδικού δικτύου Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος» συνολικού προϋπολογισμού 3.968.000,00€ (με Φ.Π.Α.).

Το έργο αυτό αφορά σε εργασίες κατασκευής οδών και δικτύου ύδρευσης σε οδούς που βρίσκονται σε κυρωμένες πράξεις εφαρμογής του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και θα εκτελεστεί στην 5η Πολεοδομική Ενότητα της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος και στις Πολεοδομικές Ενότητες 1η και 4η (Μυκηναϊκοί Τάφοι-Γήπεδο) της Δημοτικής Ενότητας Σπάτων, του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Οι εργασίες κατασκευής των οδών περιλαμβάνουν εκσκαφές, καθαιρέσεις, υποβάσεις-βάσεις οδοστρωσίας, ασφαλτική προεπάλειψη, ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, κατασκευή ρείθρων, πεζοδρομίων σε ορισμένα σημεία, ενώ οι εργασίες ύδρευσης, όπου απαιτείται, περιλαμβάνουν σωληνώσεις και υδραυλικές εργασίες.

Το έργο θα δημοπρατηθεί από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος και θα εκτελεστεί από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του. Με την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται η βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας ζωής των δημοτών και επιπλέον η ενίσχυση της ασφαλούς μετακίνησης των επισκεπτών της περιοχής.

 

Τα έργα που θα γίνουν στην Αρτέμιδα φαίνονται στον πρώτο χάρτη με κόκκινο χρώμα (με γαλάζιο είναι αυτά που εκτελούνται τώρα) .

Τα έργα που θα γίνουν στα Σπάτα φαίνονται στον δεύτερο χάρτη με κόκκινο χρώμα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ