2018-03-16 08:24:46
Φωτογραφία για Windows 10 Creators Update: Super έκδοση από την Microsoft
Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης KB4092077 είναι ότι αλλάζει το version των Windows 10 σε 15063.936.Για να επαληθεύσετε σε ποια έκδοση των Windows τρέχει το σύστημά σας, κάντε κλικ στην Έναρξη και πληκτρολογήστε winver. 

Σύμφωνα με το επίσημο changelog που δημοσίευσε η Microsoft, η ενημερωμένη έκδοση εισάγει μια μόνο αλλαγή στο Creators Update, εν αναμονή μιας πληρέστερης έκδοσης που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στα πλαίσια του καθιερωμένου Patch Tuesday. Όπως αναφέρει η εταιρία, η συγκεκριμένη έκδοση “αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που προκύπτει μετά την εγκατάσταση του Creators Update, όπου ορισμένες συσκευές που εντοπίζονται στο σύστημα, εμφανίζουν εσφαλμένες συμβολοσειρές ή ασυνήθιστη συμπεριφορά σε διάφορα σημεία της διεπαφής χρήστη (UI), καθιστώντας το UI δύσχρηστο.

” Με λίγα λόγια, η συγκεκριμένη ενημέρωση επιδιορθώνει ζητήματα που προκαλούνται μετά την εγκατάσταση του Windows 10 Creators Update, οδηγώντας σε “πάγωμα” του υπολογιστή, κάνοντας το UI να μην ανταποκρίνεται
. Για να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης KB4092077, μπορείτε να ελέγξετε τις ενημερώσεις στο Windows Update (Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update > Έλεγχος για ενημερώσεις ) ή να μεταβείτε στον Κατάλογο ενημερώσεων της Microsoft: https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4092077 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε μια ακόμη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για συστήματα που τρέχουν σε Windows 10 Version 1709 (Fall Creators Update), σε μια προσπάθεια να επιλύσει ορισμένα ζητήματα συνδεσιμότητας συσκευών.

 Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές χρηστών, η ενημερωμένη έκδοση KB4090913 δεν κατάφερε να επιλύσει επιτυχώς τα ζητήματα αυτά, ενώ εισήγαγε και κάποια επιπλέον bugs, προκαλώντας ακόμη περισσότερες δυσλειτουργίες. Η Μicrosoft αναμένεται να κυκλοφορήσει νέες μαζικές ενημερώσεις την επόμενη εβδομάδα, επιλύοντας τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει, οπότε συνίσταται στους επηρεαζόμενους χρήστες των Windows να κάνουν, για λίγο ακόμη, υπομονή.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ