2018-03-16 09:42:15
Φωτογραφία για Πλειστηριασμοί, παρανομίες, κινήματα
Αρχισαν νομίζω τα όργανα με τους πλειστηριασμούς, άρχισαν οι συλλήψεις εννοείται αλλά και άρχισε επίσης να αναφαίνεται η αδυναμία της κυβέρνησης να το αντιμετωπίσει με δημοκρατικές

διαδικασίες -πώς θα ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο αφού το κάνει υπακούοντας στις εντολές από τους δανειστές;

Χιλιάδες σπίτια θα «εκπλειστηριαστούν» (πώς λέμε θα αφανιστούν;) φέτος και τα επόμενα χρόνια. Το εξωφρενικό είναι ότι πολλά σπίτια έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, χωρίς καν να το γνωρίζουν οι μικροϊδιοκτήτες τους.

Οσοι (λίγοι ακόμη, αλλά φαίνεται ότι οσημέραι γίνονται πολλοί) αντιδρούν σε αυτήν τη βίαιη και ανόσια υφαρπαγή, ισχυρίζονται ότι η πλατφόρμα των πλειστηριασμών λειτουργεί παράνομα, λειτουργεί χωρίς σύμβαση! Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, αυτό είναι κακούργημα.

Βλέπετε να ιδρώνει το αυτί κανενός; Υπάρχει κάποια δικαστική παρέμβαση και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Ενα αυτό. Αμ το άλλο; Ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, που είναι υπόδικος; Που κατηγορείται και δικάζεται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (παραδικαστικό κύκλωμα); Αυτός ο «λειτουργός» έχει «εξουσιοδοτηθεί» να φέρει εις πέρας τη βρόμικη δουλειά.


Οι συμβολαιογράφοι αλλά και οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής έχουν χάσει τον ύπνο τους, μιας και έχουν επιφορτιστεί να κλείσουν τα σπίτια του κόσμου, οι πρώτοι ως κλαδικοί επιστήμονες και οι δεύτεροι ως υπερασπιζόμενοι τους πρώτους και στέλνοντας στα νοσοκομεία όσους παρευρίσκονται έξω από τα γραφεία όπου γίνονται οι απεχθείς ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, διαμαρτυρόμενοι για το έγκλημα της «αριστερής» κυβέρνησης.

Οι άνθρωποι (συμβολαιογράφοι, αστυνομικά όργανα, κυβέρνηση αλλά και δικηγόροι) δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να τελειώσει η υποχρέωση προς τους εταίρους - δανειστές.

Θα συμφωνήσω ότι «είναι καθήκον του καθενός η ανυπακοή σε νόμους, που παραβιάζουν το θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην προστασία της αξίας, της αξιοπρέπειας και του σύμφυτου δικαιώματος στη στέγη και στο άσυλο της κατοικίας».

Πώς θα αντέξουν αλήθεια οι εμπλεκόμενοι (επαναλαμβάνουμε: κυβερνώντες, αστυνομικά όργανα, συμβολαιογράφοι) να βλέπουν ανθρώπους να βγαίνουν αλαφιασμένοι από τα σπίτια τους και να μην έχουν πού να γείρουν το απροστάτευτο και κυνηγημένο από την αριστερή κυβέρνηση σαρκίο τους; Ποιος αλήθεια περίμενε κάτι τέτοιο πριν από μόλις λίγα χρόνια; Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.

Διαμαρτύρονται και οι φωτορεπόρτερ, με το δίκιο τους, αφού κινδυνεύουν (ήδη ένας εξ αυτών βρίσκεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο) από τη μανία των δυνάμεων καταστολής, που χτυπάνε αδιακρίτως, απαγορεύοντάς τους το δημοκρατικό δικαίωμα να πράξουν το καθήκον τους, ήγουν να πληροφορήσουν με ζωντανές και αδιάψευστες εικόνες τον κόσμο για το τι ακριβώς συμβαίνει με τους επαίσχυντους πλειστηριασμούς. Δεν ξέρω πού θα οδηγήσει αυτή η αστυνομική λύσσα, δεν προοιωνίζεται, πάντως, αίσιες σκέψεις και δημοκρατικές διαδικασίες.

efsyn.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ