2018-03-16 22:36:30
Φωτογραφία για Μιχάλης Λώλης: Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! Αποδοκιμάστε τους!
Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Μιχάλη Λώλη, μετά την αθώωση Αμβρόσιου: «Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά

και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία!»

«Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!»

Στο εδώλιο του Δικαστηρίου Αιγίου έχει καθίσει σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, κατηγορούμενος για τις παραπάνω δημόσιες Ρατσιστικές δηλώσεις του ενάντια στους Ομοφυλόφιλους, για τις οποίες έγινε παραπομπή του Εισαγγελέα στο ακροατήριο, κατηγορούμενος για παράβαση του Ν. 4285/2014 «Τροποποίηση του ν. 927/1979 για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου και άλλες διατάξεις».


Με απλά λόγια ο Αμβρόσιος κατηγορείτε γιατί δεν μισεί μόνο ο ίδιος του Ομοφυλόφιλους, αλλά παρακινεί σε βία εναντίον τους και διεγείρει στους οπαδούς του και πιστούς και γενικά όσους τον ακούν συναισθήματα μίσους εναντίον των Ομοφυλόφιλων. Μάλιστα ως κρατικός δημόσιος λειτουργός, η πράξη είναι επιβαρυντική.

Συνήγοροι υπεράσπισης του Μητροπολίτη, είναι και συνήγοροι στη Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο Αμβρόσιος το 1968, επί Χούντας, διορίστηκε ιεροκήρυκας της Ελληνικής Χωροφυλακής. Από τη θέση αυτή κήρυττε και δίδασκε στις σχολές στελεχών της Χωροφυλακής και της Αστυνομίας. Παρέμεινε στη Χωροφυλακή ως το 1976, οπότε αποστρατεύτηκε μετά από αίτησή του με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.

Η σκέψη και η στήριξή μας στους μάρτυρες κατηγορίας της σημερινής Δίκης για το σθένος και την ψυχραιμία τους, Λύο Καλοβυρνάς, Menelas Siafakas, Alkis Ioannidis, Michael Huber, Petros Sapountzakis, Papagiannopoulos Giannis, Nikos Sofianos καθώς και σε όλους τους ΛΟΑΔ ανθρώπους που δημόσια δεχόμαστε Ομοφοβική Ρητορική Μίσους, δυστυχώς ακόμα και από δήθεν Ιεράρχες του Χριστιανισμού της αγάπης.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ