2018-03-20 07:10:25
Φωτογραφία για Δολοφονία 19χρονου: Γνωστοί αλλά ταυτόχρονα άγνωστοι οι δράστες
Την ταυτότητα των τριών νεαρών, που συναντήθηκαν στην πλατεία Ηρώων και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 19χρονο, αναζητούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής μέσα

από τις επαφές -προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές- του θύματος.

Το δεδομένο, που έχουν μέχρι αυτήν την ώρα, από τις καταθέσεις τόσο της κοπέλας όσο και των υπολοίπων της παρέας του 19χρονου, είναι ότι το θύμα γνώριζε τους επιτιθέμενους, αλλά μόνο εκείνο. Κανένας άλλος από τους παρόντες δεν τους είχε δει στο παρελθόν.

Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα και οι υπόλοιποι, που ήταν μαζί του, κλήθηκαν στην "αίθουσα αναγνωρίσεων" να δουν κάποιους προσαχθέντες, χωρίς όμως να αναφέρουν ότι κάποιος από αυτούς μοιάζει με εκείνον που χτύπησε με το μαχαίρι το 19χρονο. Δεν μπορούσαν, μάλιστα, να πουν με βεβαιότητα ούτε και εάν οι δράστες ήταν Έλληνες ή είχαν καταγωγή από άλλη χώρα.

Αξιωματικοί της ασφάλειας εξέφρασαν στο bloko.gr την αισιοδοξία τους για την έκβαση τής υπόθεσης. Μία αισιοδοξία, που πηγάζει από το γεγονός ότι οι δράστες δεν είχαν προσχεδιάσει με λεπτομέρειες τις κινήσεις τους και ενδεχόμενα οι αστυνομικοί να βρουν το λάθος, που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητά τους.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ