2018-03-20 18:52:32
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (ΦΩΤΟ)
Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ", πραγματοποίησε προχτές την καθιερωμένη, ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Χαλκίδα Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, έχοντας προηγηθεί η παρουσία αγήματος του Συνδέσμου στην λειτουργία του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. 

Σχεδόν 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση παρ’ όλο που επικρατούσαν δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Χαλκίδας Παγώνης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπαντούνας Γεώργιος, οι Βουλευτές του Ν. Ευβοίας Πρατσόλης Αναστάσιος και Κεδίκογλου Σίμος, ο Ταγματάρχης Μπολιώτης Εμμανουήλ ως εκπρόσωπος της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας, ο πρώην Βουλευτής Παπαγεωργόπουλος Λευτέρης, οι πρώην Πρόεδροι του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων Χαϊνά Γεωργία και Γεωργακόπουλος Ιωάννης. 

Επίσης παρέστησαν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ευβοίας, ο Σύλλογος Κρητών Ευβοίας «Ο Ψηλορείτης», ο Σύλλογος Ελληνικής πολιτιστικής παράδοσης Χαλκίδας «το Αλωνάκι», ο Σύλλογος Κυπρίων Ευβοίας, το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αρτάκης « Η Παντάνασσα»

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Στη συνέχεια μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης απήγγειλαν ποιήματα. Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων.
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ