2018-03-22 15:29:27
Φωτογραφία για Posidonio - Κιάμος - Πρεμιέρα: Πέμπτη 22 Μαρτίου!
Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πλέον αγαπημένους σύγχρονους λαϊκούς καλλιτέχνες σε αντίθεση με όσα έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια έριξε αυλαία στο Club 22 αρκετά νωρίς! Το σχήμα όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Club 22 στο Instagram τελειώνει τις εμφανίσεις, με τον Πάνο Κιάμο να έχει κλείσει ήδη για την περίοδο άνοιξη - καλοκαίρι του 2018 στο γνωστό μαγαζί της Παραλιακής το Ποσειδώνιο με την πρεμιέρα να αναμένεται στις 22 Μαρτίου, και ημέρες λειτουργίας Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο, όπως μας έχει συνηθίσει ο Πάνος τα προηγούμενα χρόνια! 

Ο Πάνος Κιάμος αν και φοιτητής της Ιατρικής, ασχολήθηκε με το τραγούδι, κάνοντας τα πρότα του βήματα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες της εποχής όπως οι Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου. Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο "Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη" από τον οποίο ξεχώρισε το "Όλα για σένανε μιλάνε"
. η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή... Ακολουθούν το 1999 το "Δεν είσαι μόνη", το 2000 το "Του έρωτα φεγγάρια". Η κομβική χρονιά για τον Πάνο Κιάμο είναι το 2002 όπου κυκλοφορεί το cd με τίτλο "Της νύχτας όνειρο" με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη να έχουν αφήσει εποχή και να τον κατατάσσουν πλέον στα πρώτα ονόματα! Φυσικά δεν άργησε και η καταξίωση στην Αθήνα, όπου το 2005 ξεκίνησε εμφανίσεις στα Αστέρια Γλυφάδας όπου ξεκίνησε για 20 εμφανίσεις και τελικά σταμάτησε μετά από 9 ολόκληρους μήνες σπάζοντας κάθε ρεκόρ εμφανίσεων στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης! Οι εμφανίσεις συνεχίζονται και πάλι στην Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν άργησε να επιστρέψει και πάλι στα Αστέρια κλείνοντας πανηγυρικά ένα σημαντικό κεφάλαιο στη καριέρα του! 

Η συνέχεια τον βρίσκει να αλλάζει στέγη τόσο δισκογραφικά, όσο και στα κέντρα διασκέδασης, με την Άνοδο στην οδό Πειραιώς να αποτελεί πλέον τη νέα του καλλιτεχνική στέγη, ενώ στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη μόνο η Πύλη Αξιού μπορούσε να τον φιλοξενήσει, γεμίζοντάς την ασφυκτικά με 2500 άτομα σε κάθε εμφάνιση! Μετά από 2 σεζόν στην Άνοδο, έρχεται η επιστροφή στα Αστέρια από τον Αύγουστο του 2008 ως τον Ιανουάριο 2009 και το οριστικό τέλος από Απρίλιο 2009 ως Ιανουάριο του 2010. Τα επόμενα βήματά του; Για 2 χρόνια στο Ποσειδώνιο και φυσικά από το 2012 ως και σήμερα στο Club 22! 

Στο πλευρό του θα είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα μέσα από τα τραγούδια του! Με σταθερή πορεία, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το νέο του single με τίτλο "Ο άντρας που ξέρεις" είναι έτοιμος για το νέο βήμα της καριέρας του, στο Posidonio Music Hall δίπλα στον Πάνο Κιάμο! 

Η γυναικεία παρουσία στο σχήμα είναι η Μαλλού Κυριακοπούλου που μετά από ένα διάστημα αποχής από τις πίστες, όπου έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Χουάν Ροντρίγκεζ, επιστρέφει δυναμικά στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ποσειδώνιο! 

Το σχήμα συμπληρώνουν ιδανικά οι Deevibes, ένα RnB συγκρότημα που το αποτελούν ο Ντομινίκ και η Εβελίνα, οι οποίοι αναδείχτηκαν και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό μέσα από το τηλεπαιχνίδι X-Factor! 

Από Πέμπτη 22/3 και κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος, ο Νικηφόρος, η Μαλλού και οι Deevibes στο Ποσειδώνιο Music Hall για νύχτες λαϊκής διασκέδασης στο maximum!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ