2018-03-22 20:49:26
Φωτογραφία για Ο Κουρουμπλής στο Λευκό Οίκο στη θέση του Πάνου Καμμένου
Ο υπουργός Ναυτιλίας ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στις ΗΠΑ, έδωσε το «παρών» στην

ελληνική παρέλαση στη Φλόριντα, ενώ θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για τη δεξίωση του Αμερικανού προέδρουΜπορεί ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος να μην κατάφερε να βρεθεί στην Ουάσινγκτον, δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη δεξίωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, λόγω ακύρωσης της πτήσης του, όμως η ελληνική κυβέρνηση δεν θα μείνει χωρίς αντιπρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα εκπροσωπήσει την πολιτική ηγεσία της χώρας στη δεξίωση του Λευκού Οίκου η οποία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Αμερικής).

Ο κ. Κουρουμπλής ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αμερική και έδωσε και το  «παρών» στην ελληνική παρέλαση στη Φλόριντα θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για τη δεξίωση του Αμερικανού προέδρου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. 


Για τη δεξίωση έχει προσκληθεί και ο δήμαρχος Μυκόνου κ . Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος βρίσκεται και αυτός εδώ και λίγες ημέρες στην Αμερική όπου είχε σημαντικές συναντήσεις για την τουριστική προώθηση της Μυκόνου. Μαζί του βρίσκεται και  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου κ. Μίλτος Ατζαμόγλου ενώ στη δεξίωση είναι προσκεκλημένη και η κ. Σοφία Νικολάου, δικηγόρος στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση που θα γίνει στο Λευκό Οίκο έχουν προσκληθεί επιφανείς Έλληνες ομογενείς, όπως ο κ. Τζον Κατσιματίδης, εκπρόσωποι των ελληνικών σωματείων και συλλόγων, αλλά και Έλληνες δημοσιογράφοι.

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κων. Κουκάς, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, Μίλτος Ατζαμόγλου

Σοφία Νικολάου, δικηγόρος στέλεχος Νέας Δημοκρατίας
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
'Αδειασε 6 μήνες μετά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
'Αδειασε 6 μήνες μετά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ