2018-03-22 22:22:40
Φωτογραφία για Το Ζώδιο του Μήνα – Κριός
Ο Κριός, που ταυτίζεται με τον ερχομό της άνοιξης και φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του κυβερνήτη του Άρη όπως το θάρρος, την ορμή αλλά και τη δράση και την πρωτοβουλία, πρόκειται στη φετινή του ηλιακή χρονιά να διανύσει μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής του.

Τι προβλέπεται λοιπόν για τους εκπροσώπους του ζωδίου μέχρι την επόμενη άνοιξη;

Το πρώτο σημαντικό γεγονός που θα δώσει το στίγμα του στους Κριούς είναι το γύρισμα του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό τους από τις 23/3 έως και τις 14/4, κατάσταση που προετοιμάζει το έδαφος για την μεγαλύτερη και πιο θεμελιώδη αλλαγή τον Μάιο, που είναι η αποχώρηση του Ουρανού από τον Κριό και η είσοδός του στον Ταύρο (16/5).

Όταν μία γενέθλια χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό μας το πρώτο πράγμα που μπορεί να αισθανθούμε είναι μια ανάγκη να στραφούμε προς το μέσα μας. Αυτή η ανάγκη μπορεί να εκφραστεί είτε με μια μορφή απομόνωσης, είτε με γεγονότα του παρελθόντος που επιστρέφουν στο παρόν, είτε ακόμα και με ανθρώπους από το παρελθόν μας που κάνουν επανεμφάνιση στη ζωή μας.


Με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό λοιπόν, οι Κριοί θα στερηθούν για λίγο χρονικό διάστημα τον συνηθισμένο τους παρορμητισμό, κι ίσως χρειαστεί να βάλουν εκ των προτέρων νερό στο κρασί τους προκειμένου να μη χρειαστεί να μετανιώσουν για πράγματα που έκαναν επάνω στον ενθουσιασμό τους. Σύνεση, υπομονή και ψυχραιμία είναι οι τρεις ιδιότητες που θα πρέπει οπωσδήποτε να εξασκήσουν επομένως οι Κριοί αυτό το διάστημα εάν δε θέλουν να εκτεθούν, κατά περιπτώσεις ίσως και ανεπανόρθωτα.

Το δεύτερο μεγάλο κεφάλιαο που ανοίγει στη ζωή τους είναι η λήξη της παραμονής του Ουρανού στο ζώδιό τους από το 2010, μία περίοδος που έφερε σαρωτικές αλλαγές, απρόσμενες εκπλήξεις και μια γενικότερη ρευστότητα στη ζωή όλων των Κριών.

Η εποχή αυτής της αναστάτωσης μέλλει να λάβει τέλος για τα καλά μέσα στον Μάιο του 2018, κι έτσι οι Κριοί θα περάσουν σε ένα στάδιο γενικότερου απολογοσιμού και φυσικά μεγαλύτερης σταθερότητας. Το διακύβευμα για αυτούς την επόμενη δεκαετία θα είναι πλεόν να δουν πώς θα δομήσουν τη ζωή τους με πιο χειροπιαστά δεδομένα.

Στήριξη σε αυτήν την προσπάθεια θα λάβουν σε μεγάλο βαθμό και από τον Κρόνο που έχει ήδη μπει στον Αιγόκερω από τον περασμένο Δεκέμβριο. Εδώ λοιπόν πρόκειται να παιχτεί ένα παιχνίδι πειθαρχίας, σκληρής δουλειάς και ρεαλισμού (ειδικότερα στον επαγγελματικό τομέα), όπου οι Κριοί θα κληθούν να αποδείξουν πόσο επιτυχώς μπορούν να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Η ροή των γεγονότων μπορεί να μην είναι η ευκολότερη, όμως οι Κριοί που είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν σε σοβαρές προκλήσεις θα είναι και εκείνοι που θα ανταμειφθούν μέχρι το τέλος του 2020.

Από κει και πέρα με το Δία στο Σκορπιό ως τον επόμενο Νοέμβρη θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα, αλλά και να έρθουν σε βαθύτερη επαφή με το συναισθηματικό τους κόσμο.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά, και να έχουν τη διαύγεια να εκμεταλλευτούν τη φετινή ηλιακή τους χρονιά με τον καλύτερο δυνατό γι’αυτούς τρόπο!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ