2018-03-23 02:34:25
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι δημότες πεινάνε και άλλοι κάνουν την μεγάλη ζωή!!- Πάρτι 466.302 € μόνο σε 16 μήνες για συντήρηση δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης!
   -Μας πιάνει οργή και θλίψη, για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ακόμη και σε αυτή την πολύχρονη πρωτοφανή οικονομική κρίση. Εγκαταλειμμένα τα πάντα και πακτωλός χρημάτων ρέει και χρυσώνει επιλεγμένους προμηθευτές, εργολάβους, εταιρείες εντός και εκτός Δήμου. 

   -Ανελέητη σπατάλη του δημοσίου χρήματος μέχρι το τελευταίο ευρώ! Σε 16 μήνες για τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης πληρώσαμε  466.302 ευρώ!!

  -Οι δημότες των 400 ευρώ και οι άνεργοι στενάζουν κι άλλοι σκορπάνε το δημόσιο χρήμα σαν… στραγάλια! 

   -Διαβάστε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ και θα...φρίξετε! Διαβάστε την καταγγελία του Κώστα Τριαντακωνσταντή, με ονόματα και αριθμούς! 

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

   H έναρξη της δημοσίευσης των συγκεντρωτικών ομοειδών δαπανών έχει προκαλέσει πολιτικό πανικό στη Δημοτική Αρχή και όχι μόνο. Προτιμούν τον ανημέρωτο και φοβισμένο δημότη. Λειτουργούν χειρότερα από τους κομματάρχες και πολιτευτές της προδικτατορικής ΕΡΕ. Δεν περίμεναν ότι θα άντεχα τόσο πολύ. Έκαναν λάθος προβλέψεις. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

        Εγκαταλειμμένα τα πάντα και πακτωλός χρημάτων ρέει  σε κατάλληλα επιλεγμένους προμηθευτές, εργολάβους, εταιρείες εντός και εκτός Δήμου............          Προχωρούμε σήμερα στην ενημέρωση σας σε δαπάνες που πληρώθηκαν μετά την 1-9-2014 μέχρι την 31-12-2015. Οι δαπάνες αφορούν  τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, αποχέτευσης και άρδευσης. Λόγω του μεγάλου όγκου οι δαπάνες για τα έτη 2016,2017 θα δημοσιευτούν ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

Αρχίζουμε με δαπάνες που πληρώθηκαν  το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014:

2014

Προχωρούμε με δαπάνες που αφορούν τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης το έτος 2015:

Συνεχίζουμε με δαπάνες που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό για το 2015:

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2015

Ακολουθούν  οι δαπάνες για αποχέτευση το 2015:

Κλείνουμε για σήμερα με δαπάνες που αφορούν την άρδευση για το 2015:

        Από τους πίνακες 1, 2, 3, 4, 5 προκύπτει ότι στους 16 πρώτους μήνες της θητείας της τωρινής Δημοτικής Αρχής, από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2015 πληρώσαμε για την συντήρηση των δικτύων  ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, αποχέτευσης, άρδευσης  το ποσό:

29.488 + 150.269 + 142.854 + 125.539+ 18.152 = 466.302!!!!!!ευρώ

Αγαπητοί Αναγνώστες

          Το ποσό αυτό είναι τεράστιο και αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ανελέητη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.  Αυτή  η διαχείριση δεν έχει καμία σχέση με χρηστή διοίκηση. Δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα. 

      Αυτές οι πανάκριβες, αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις μας δίνουν το δικαίωμα να χαρακτηρίσουμε τη πολιτική του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας κοινωνικά ανάλγητη και πολιτικά απαράδεκτη.  Όλοι γνωρίζετε ότι δύο φορές αύξησε τα δημοτικά τέλη η σημερινή Δημοτική Αρχή. 

          Έχουμε προτείνει την άμεση δημιουργία Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Πρασίνου. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ούτε θέλει να ακούσει κάτι τέτοιο. Σήμερα και με αυτά που θα ακολουθήσουν για τα έτη 2016, 2017  αποδεικνύεται για ποιούς λόγους ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.  Η προσεκτική μελέτη των τεράστιων χρηματικών που καταλήγουν σε ημέτερους πολιτικά στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. 

           Παράλληλα τα ποσά αυτά που δημοσιεύουμε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του Ομάδας ότι δήθεν ο Δήμος δεν έχει χρήματα.  Τα ποσά αυτά και τα υπόλοιπα που θα δημοσιευτούν καταρρίπτουν αυτά που λένε τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και έξω από αυτό. Θα επανέλθω προσεχώς.

     Θα συνιστούσα σε ορισμένα παπαγαλάκια συμφερόντων να είναι προσεκτικότερα στο τι λένε, τι γράφουν και τι πράττουν. Ελπίζω να έγινα κατανοητός από τους αποδέκτες.

Αγαπητοί  Συνδημότες

    Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

        Την Πέμπτη 29-03-2018 θα συνεχίσουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν τη γραφική ύλη και έγιναν από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Το ποσό θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Το ποσό δε που εισπράχτηκε από ένα βιβλιοπωλείο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ