2018-03-23 10:35:00
Φωτογραφία για Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ για την χορήγηση επιδομάτων κινδύνου στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ. (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1021 Β'/21-03-2018 η ΚΥΑ με Αριθμ. 8002/1/520-γ΄: «Καθορισμός ύψους, δικαιούχων, όρων και προϋποθέσεων χορήγησης επιδομάτων κινδύνου (πτητικό, Ε.Κ.Α.Μ., Ε.Μ.Α.Κ., δυτών υποβρυχίων διασώσεων, καταδυτικό, Μ.Α.Τ., ανιχνευτών, εξουδετερωτών βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών, συνοδών σκύλων που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών και άλλων ελέγχων) που καταβάλλονται στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος».

Αφορά τα παρακάτω επιδόματα:

1. ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ:

α. Πτητικό επίδομα εξαμήνου

β. Πτητικό επίδομα 18μήνου

γ. Εξάμηνα - Δεκαοκτάμηνα

2. Επιδόματα Ε.Κ.Α.Μ. - Ε.Μ.Α.Κ. - δυτών υποβρυχίων διασώσεων - καταδυτικό

3. Επίδομα Μ.Α.Τ.

4. Επίδομα ανιχνευτών, εξουδετερωτών βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών και συνοδών σκύλων που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών και άλλων ελέγχων

Στο προσωπικό που υπηρετεί σε υπηρεσίες και ομάδες, με την ειδικότητα του ανιχνευτή ή εξουδετερωτή βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών χορηγείται μηνιαίο επίδομα, το ποσό του οποίου καθορίζεται ανάλογα με τον κατεχόμενο βαθμό, ως ακολούθως:

Δείτε αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ