2018-03-23 14:07:32
Φωτογραφία για Γιώργος Καλλιακμάνης: Είναι δυνατόν συνδικαλιστές να κατηγορούν συνδικαλιστές γιατί αγωνίζονται;
Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Γιώργου Καλλιακμάνη από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Το είδαμε και αυτό συνδικαλιστές να κατηγορούν άλλους συνδικαλιστές γιατι αγωνίζονται

.. και ποιοι είναι; Αυτοι που καταδίκασαν με τις ενέργειες και τις παραλειψεις τους ,τους χαμηλόβαθμους συναδερφους στην απόλυτη φτωχοποίηση .. ας τα πουν αυτά λοιπόν στους αρχιφύλακες μη ανακριτικούς ,στους αρχιφύλακες και ανθυπαστυνόμους ,στους υπαστυνομους με τα χρόνια και τους ΤΕΜΑ,ας τα πουν στους παλιούς ασφαλισμένους

.Ας ρωτήσουν την γνώμη όλων των παραπάνω και να είναι σίγουροι ότι αυτοί θα τους δώσουν την απάντηση .

Αλλά δεν νομίζω οτι ιδρώνει το αυτί τους θα συνεχίσουν να προσπαθούν να μεγαλώσουν την παράταξη τους και να συνεχίσουν να εκπροσωπούν τους συναδελφους .Αλλωστε το δόγμα δεν χάνουμε ούτε ένα ευρώ από το καινούργιο μισθολόγιο ήταν σημαία που είχαν σηκώσει οι ίδιοι . Ήταν οι ίδιοι που όταν εμεις αγωνιζομασταν να μην μεταφερθούν οι υπηρεσίες στο Μαρκοπουλο Αττικης γιατι γνωρίζαμε τα επακόλουθα ,αυτοι σιγοντάρανε τους υποστηριχτές και σαμποτάρανε κάθε προσπάθεια μας..Ας απολογηθούν λοιπόν στους συναδέλφους της ΕΚΑΜ ,στους συνοδούς σκυλων περιπολίας. Και αν τώρα νομίζουν οτι οι συνάδελφοι ξέχασαν η ξεχνούν κάνουν μεγάλο λάθος .


Οι συνάδελφοι ξέρουν ποιος ήταν ο μονος που πάλεψε να μην φύγουν τα εκαμ τα Τεεμ και οι συνοδοί σκυλων από τις υπηρεσιες που υπάγονταν .Ποιοι πάλεψαν και παλεύουν με όλα τα μέσα για να συνεχίσουν οι συνάδελφοι της εκαμ να παίρνουν όλο το επίδομα τους και οι συνοδοί σκυλων περιπολιας .Το αποδεικνύουν οι συναντησεις και τα έγγραφα ..Αλλα και όλοι οι συνάδελφοι δεν θα ξεχάσουν ποτε.

Αλλωστε εδώ είναι τα αναλυτικά σημειώματα μισθοδοσίας να τους θυμίζουν πάντα ...Μάλλον ίσως είναι λίγο μπερδεμένοι ..δεν γνωρίζουν οτι κυβερνητικό συνδικαλισμό κάνουν αυτοι που επιτρέπουν σε μια κυβέρνηση να τα περνάει όλα αναίμακτα η που παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων μας ...Είναι λίγο μπερδεμένοι γιατι δεν έχουν μάλλον συνειδητοποιήσει οτι η ευθύνη ανήκει σε αυτόν που διαχειρίζεται τα πράγματα και όχι σε αυτούς που προσπαθούν να περισώσουν οτι εχει μείνει.

Με σταυρωμένα τα χέρια δεν μπορούμε και δεν μας επιτρέπεται να μείνουμε για κανένα λόγο γιατι τότε μόνο θα χάνουμε και θα ψάχνουμε τον λόγο..
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ