2018-03-23 16:01:15
Φωτογραφία για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πρώτα της μηνύματα μετά την αποχώρηση από το Survivor!
Μπορεί την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυρόπουλου από το Survivor να την είδαμε μόλις χθες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο, η παρουσιάστρια επιστρέφει ήδη στην Ελλάδα και έστειλε το μήνυμά της!

Λίγο αφότου αποχαιρέτησε το συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια «ανέβασε» στα stories του Instagram βίντεο από το αεροδρόμιο και απευθύνθηκε στον κόσμο που την στήριξε.

«Υπάρχουνε λόγια; Υπάρχουνε; Έχω πάρει το κινητό και έχω τρελαθεί, διαβάζω τα μηνύματά σας και δεν το περίμενα… Σας υπερευχαριστώ για όλη αυτή τη στήριξη, την πίστη και την δύναμη που μου δώσατε. Τα έχω χαμένα! Έρχομαι Ελλάδα, μου έχετε λείψει!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανήρτησε και φωτογραφία στο Instagram, με στιγμή της στον στίβο μάχης, γράφοντας στην λεζάντα: «Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο Survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω… δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα!  Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ! Στην ζωή μου όποτε είπα ΠΟΤΕ με διέψευσα και όποτε πήγα με την ΚΑΡΔΙΑ δεν έχασα. Εσείς είστε ο λόγος που έμεινα 59 μέρες σ’ αυτό το μαγικό μέρος και κάθε φορά η δύναμη σας με γέμιζε πίστη και δύναμη!!! Σας είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό που μου χαρίσατε είχε τη μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ-το μάθημα της ζωής μου! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ