2018-03-25 00:36:21
Φωτογραφία για Η Ρωσία αναβάλει την ανάπτυξη του βαλλιστικού πυραύλου RS-26 Rubezh
Μπορεί ο Πούτιν να εντυπωσίασε τον κόσμο με τα νέα στρατηγικά του οπλικά συστήματα μπορεί η ρωσική τεχνολογία να άφησε την παγκόσμια κοινότητα έκπληκτη όμως όπως φαίνεται η Ρωσία δεν διαθέτει τα χρήματα για να κατασκευάσει μαζικά αυτά αλλά και παλαιότερης τεχνολογίας ρωσικά οπλικά συστήματα.

Μεταξύ των «θυμάτων» της οικονομικής κατάστασης της Ρωσίας είναι και ο βαλλιστικός διηπειρωτικός πύραυλος RS-26 Rubezh ο οποίος απειλούσε να τινάξει στον αέρα την συμφωνία ΗΠΑ-ΕΣΣΔ START. Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο TASS η Μόσχα αποφάσισε να αναβάλει την ανάπτυξη του νέου πυραύλου λόγω έλλειψης πόρων.

Ο πύραυλος θα μπορούσε να πλήξει στόχους σε απόσταση 5500 χλμ με τις τέσσερις πυρηνικές κεφαλές των 500 κιλοτόνων που μπορεί να φέρει.

Τελικά όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ανάπτυξη του νέου πυραύλου “θυσιάστηκε”, ώστε με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να κατασκευαστούν  οχήματα-φορείς πυρηνικών κεφαλών (Independent Post-Boost Vehicles, IPBV) “Avangard” οι οποίοι θα εξοπλίσουν σε πρώτη φάση τους 50 βαλλιστικούς πυραύλους SS-19 Stiletto.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φροντίστε το ντεκολτέ σας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φροντίστε το ντεκολτέ σας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ