2018-03-25 07:21:17
Φωτογραφία για Θρήνος για τον Σαντιάγκο Κανιθάρες: Έχασε τον 5χρονο γιο του - Συγκλονίζει το μήνυμα του 15χρονου αδερφού του
Ραγίζουν.. καρδιές τα όσα έγραψε ο Λούκας Κανιθαρες για τον 5χρονο Σάντι, που έφυγε από τη ζωή, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια Κανιθάρες θρηνεί το χαμό του μικρού Σάντι και ο 15χρονος Λούκας λέει το δικό του «αντίο» με λόγια που συγκλονίζουν Η συγκινητική ανάρτηση

«Ευχαριστώ, ευχαριστώ, δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει αυτό που αισθάνεται όλη η οικογένειά μας για σένα. Σήμερα έφυγες, αλλά η επιρροή σου σε μας όλα αυτά τα 5 χρόνια ήταν ένα έργο Θεού. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλα τα συνεχή μαθήματα που μας άφησες. Δεν έχω λέξεις για να σε περιγράψω ως αδερφό, γιατί νομίζω ότι ήσουν κάτι περισσότερο από αυτό. Ήρθες εδώ για να μας διδάξεις και να μας αποδείξεις ότι πραγματικά το άξιζες.

Θρήνος για Κανιθάρες! Πέθανε ο 5χρονος γιος του

Όπου και να είσαι, είσαι σίγουρα πολύ κοντά στον Θεό. Θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν είμαστε λυπημένοι, ότι δεν προκαλείς λύπη, και ότι το μόνο που προκαλείς είναι ενότητα σε όλη την οικογένεια και σε πολύ κόσμο που εδώ και ενάμιση χρόνο προσευχόταν για σένα. Σε ευχαριστώ αδερφέ».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ