2018-03-25 22:07:48
Φωτογραφία για Βαριά η “σκιά” πάνω από την Εθνική Επέτειο για τους Έλληνες στρατιωτικούς
Η «οδύσσεια» των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται ακόμα στις φυλακές Αδριανούπολης, έριξε βαριά την σκιά της στον εορτασμό της εθνικής επετείου. Ο Πρόεδρος της

Δημοκρατίας τηλεφώνησε στις οικογένειες τους και ο Αλέξης Τσίπρας από τα Ψαρά έκανε ειδική μνεία. «Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο αυτούς όσο και τον ελληνικό λαό ότι η σκέψη μας, όχι μόνο σήμερα που γιορτάζουμε την ελευθερία μας, αλλά καθημερινά είναι μαζί τους. Και κάνουμε ό,τι πρέπει και ό,τι χρειάζεται προκειμένου σύντομα να επιστρέψουν στην πατρίδα» τόνισε ο πρωθυπουργός από τα Ψαρά.

Ο Πάνος Καμμένος, μάλιστα, κάλεσε τους Συμμάχους να δράσουν άμεσα. «Θα μετρήσουμε φίλους και συμμάχους» είπε χαρακτηριστικά. Με τον ίδιο συμβολισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην Ορεστιάδα και είδε από κοντά τις οικογένειες των στρατιωτικών. «Κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να ξαναγυρίσουν» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Αφήσαμε δύο ελληνόπουλα και λιώνουν στις φυλακές της Τουρκίας» ήταν το σχόλιο του Βασίλη Λεβέντη.


Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός μετέβη με ελικόπτερο στην φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» θέλοντας με την παρουσία του να υπογραμμίσει τον σεβασμό όλων των Ελλήνων για την προσήλωση των αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη προφυλάκιση των δυο στρατιωτικών έγινε στην Θεσσαλονίκη. Παραολυμπιονίκης μάλιστα πρόσφερε σε αντάλλαγμα, στον Ερντογάν, τα μετάλλια του.

Παράλληλα, ο ξάδελφος του Δημήτρη Κούκλατζη και κάτοικοι της Ορεστιάδας παρήλασαν κρατώντας ένα πανό και ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση του Άγγελου και του Δημήτρη.

ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ