2018-03-26 17:47:31
Φωτογραφία για Καταγγελία γονέα: Η ΔΕΗ «απειλεί» το Νηπιαγωγείο ΦΥΤΕΙΩΝ με διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών του Δήμου Ξηρομέρου!
Μια επιστολή-καταγγελία μας έστειλε ανάστατος γονέας παιδιού του νηπιαγωγείου Φυτειών και θέτει ερωτήματα προς την δημοτική αρχή Ξηρομέρου. 

Ιδού τι αναφέρει χαρακτηριστικά στη καταγγελία του:

            Αναφέρω ενα σοβαρό θέμα που προέκυψε προχθές. Πριν δύο ημέρες οι γονείς του νηπιαγωγείου ΦΥΤΕΙΩΝ ενημερώθηκαν απο τους νηπιαγωγούς, ότι πρόεκυψε ένα σοβαρό θέμα σχετικά με την περαιτέρω λειτουργία του νηπιαγωγείου Φυτειών, καθώς όπως μας είπαν η ΔΕΗ τους ενημέρωσε πως θα διακόψει την παροχή ρεύματος στο νηπιαγωγείο γιατί υπάρχει ενα χρέος προς την ΔΕΗ της τάξεως των 2.000 ευρώ περίπου, αυτό το θέμα όπως μας είπαν δεν το γνώριζαν ούτε και οι ίδιοι, καθώς το ρεύμα το πληρώνει ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. 

       Επίσης μας είπαν πως το air-condision που τοποθετήθηκε πρόσφατα δεν έχει πληρωθεί ακόμα, με αποτέλεσμα ο τεχνικός που το εγκατέστησε να θέλει να το βγάλει. Τελικά τι γίνετε έχουμε καταντήσει Μπανανία; -ο δήμος Ξηρομέρου θα πληρώσει την ΔΕΗ και τα άλλα χρέη που έχει;
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ