2018-03-27 10:01:41
Φωτογραφία για Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλει τα πάντα αποδεδειγμένα
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τού ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: ΕΚΑ Θεσσαλονίκης:

– Που μόνο αυτό κατήγγειλε τη μετακίνηση 15 αρχικά και μετά 24 συνολικά Αστυνομικών από

μάχιμες Υπηρεσίες στο Πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης!

– Που υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά με ατομική μήνυση που την υπογραψαν 9 εκλεγμένοι συνδικαλιστές για αυτεπάγγελτα αδικήματα σε βάρος υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

– Που μόνο από τις τεκμηριωμένες έγγραφες καταγγελίες και αναφορές του,  έχουν υποβληθεί δεκάδες Ερωτήσεις στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς φέρνοντας σε δύσκολη θέση βέβαια την ηγεσία και όχι μόνο.

– Που συμμετείχε κανονικά στο Συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

– Που μίλησε για τα λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε, Δελτία Τύπου για τον δήθεν μικρό αριθμό συμμετέχοντων πολιτών στα Συλλαλητήρια της Μακεδονίας!

– Που καταγγέλει καθημερινά όλες τις παρατυπίες και αυθαιρεσίες της ηγεσίας με ονόματα όμως και με συγκεκριμένα επιχειρηματα και περιστατικά!


– Με συνεχόμενη παρουσία σε όλα τα τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας, φωνάζοντας για τα δίκαια αιτήματα και προβλήματα όλων των Αστυνομικών!

Το ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ δεν καπηλεύεται τις δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ως Σωματείου που έχει δικό της ταμείο και ΔΣ ως ΝΠΙΔ δηλαδή, αλλά με τις καταγγελίες του, πρεσβεύει κάτι νέο και πιο δυναμικό στο συνδικαλιστικό κίνημα, αφού δυστυχώς και όπως οι περισσότεροι συναδέλφοι καθημερινά ομολογούν, οι Υπηρεσίες της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης έχουν περιέλθει σε τέλμα και οι υψηλόβαθμοι δεν σέβονται τους συναδέλφους… Σίγουρα και η διοίκηση του Σωματείου έχει πολλές ευθύνες… Η αλλαγή όχι μόνο χρειάζεται να έρθει, αλλά επιβάλλεται να γίνει!!!

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα!

ekathess.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ