2018-03-27 10:41:24
Φωτογραφία για Μια Συνταγματάρχης  στην εξέδρα των επισήμων!
Του Ηλία Προύφα

Κάθε χρόνο στις παρελάσεις και στις επίσημες στρατιωτικές εκδηλώσεις είθισται δημοσιογραφικά να γίνονται ειδικά αφιερώματα, ''χακί'' σχολιασμοί κλπ σε γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που ξεχωρίζουν με τη στάση τους, ευρισκόμενες στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος από το πόστο που ο Στρατός τις έχει αναθέσει. 

Ο παρόν σχολιασμός αφορά τη Συνταγματάρχη (ΥΝ) Μαρία Νταλιάνη. Διευθύνουσα του 404 στρατιωτικού νοσοκομείου Λάρισας, με δυναμική και καταξιωμένη πορεία στο χώρο, ήταν το πρόσωπο που εκπροσώπησε το 404, στην επίσημη αντιπροσωπεία της 1ης Στρατιάς, στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Με αγέρωχο ύφος, καμάρι και υπερηφάνεια για τη στολή που φοράει και τιμά, στάθηκε επάξια στην καθιερωμένη τελετή και στην εξέδρα των επισήμων, ανάμεσα στο υψηλόβαθμο ανδρικό στρατιωτικό πληθυσμό, τραβώντας τα βλέμματα του κόσμου, που δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν γυναίκες σε τόσο μεγάλους βαθμούς.

Το kranosgr που κάλυπτε το ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της Λάρισας, όπως φαίνεται παρακάτω την ''συνέλαβε'' φωτογραφικά.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ