2018-03-27 15:20:37
Φωτογραφία για Η Βικτώρια Χαλκίτη συνοδεύει Γιάννα Τερζή στο Όνειρο
Το παζλ της Ελληνικής συμμετοχής στην 63η Eurovision συμπληρώνεται.Η Βικτώρια Χαλκίτη, η αλλιώς για τους Eurovisionistas της χώρας μας η Mrs Eurovision θα ταξιδέψει μαζί με την Ελληνική αποστολή στη Πορτογαλία,για να συνοδεύσει μαζί με άλλες 3 φωνές -όπως η η Γιάννα Τερζή έχει δηλώσει- το Ελληνικό τραγούδι "Όνειρο μου".

Η Βικτώρια Χαλκίτη εκτός απο τραγουδίστρια και στιχουργός είναι ως γνωστόν και καθηγήτρια φωνητικής.

Έχει συμμετοχή στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού συνολικά περισσότερες από 6 φορές με Ελληνικά τραγούδια αλλά και με άλλες χώρες  (Ελλάδα χώρα του φωτός-Τρεχαντήρι-Secret Combination-Aphrodisiac κλπ) ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με άλλους eurostars όπως η Annie Lorack, ο Dima Bilan αλλά και οι ¨δικοί μας" Antique.Αγαπημένη καλλιτέχνιδα τη δεκαετία του '80 αλλά και τηλεοπτικό πρόσωπο για όσους την συναντήσαμε στο "Your face sounds familliar" του Antenna,η Βικτώρια διανύει την καλύτερη της περίοδο.

Με μια καριέρα μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας μιας που εκεί γεννήθηκε,φέτος θα κάνει μια στάση στη Λισαβόνα πα ρόλον που ο ρόλος της που έχει αναλάβει ως μητέρα δεν είναι και ο πιο εύκολος. Θα βάλει όμως με τη σειρά της κι εκείνη το λιθαράκι στην άρτια παρουσίαση της χώρας μας..

Η ομάδα της Panik Records με τους υπευθύνους της ΕΡΤ αλλά και τους συντελεστές του τραγουδιού μας,ολοκληρώνουν τις εκπλήξεις τους για τον ερχόμενο Μάιο,και όλα δείχνουν να είναι έτοιμα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ