2018-03-28 00:36:14
Φωτογραφία για 4 τρόποι να φορέσεις το blazer την Άνοιξη
Ταιριάζει υπέροχα με μίνι φούστες, παντελόνια αλλά και

με τα πιο απλά jeans σου... Προσθέτει χαρακτήρα σε κάθε σου εμφάνιση και είναι από τα πιο cool πανωφόρια της γκαρνταρόμπας σου. Φέτος, οι επιλογές είναι πολλές. 

Παστέλ, floral και πουά αποτελούν τα λίγα από τα statement blazers για φέτος.

Πάρε ιδέες παρακάτω για να δεις πως θα φορέσεις ένα από τα πιο ωραία και εύκολα πανωφόρια της Άνοιξης.

Pajama Bottoms

Συνδύασε το με παντελόνι pajama και φλάτ παπούτσια. Επίλεξε μια τσάντα με prints και προτίμησε ένα κλασσικό χρώμα blazer για να δώσεις έμφαση στα υπόλοιπα αξεσουάρ και χρώματα.

The Oversized Blazer

Επίλεξε ένα loose blazer για τις καθημερινές σου εμφανίσεις και συνδύασε το με blue jeans και white shirt. Χαλαρά μαλλιά και make up, προτίμησε τα χείλη σου σε έντονο χρώμα για να δώσεις την θηλυκότητα που λείπει στο σύνολο και πέτυχε το απόλυτο ανδρόγυνο street style look.


Red Velvet

Η blogger Pernille Teisbaek επιλέγει ένα βελούδινο βυσσινί blazer και το συνδυάζει με αντίστοιχο χρώμα παπούτσια. Μια μίνι jean φούστα και ένα απλό λευκό t-shirt θα είναι ο,τι χρειάζεσαι για να μη φορτώσεις το look ενώ μια μίνι ψάθινη τσάντα δίνει μια γαλλική αισθητική στο σύνολό σου.

Suit

Το ροζ αποτελεί ένα από τα κύρια χρώματα της Άνοιξης. Για να πετύχεις το απόλυτο #ootd σύνολο επίλεξε ένα κουστούμι συνδυασμένο με hoodies ή ελαφρύ πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ