2018-03-28 02:45:19
Φωτογραφία για Καταδίωξη για ζόρικο μεθυσμένο οδηγό στο Ηράκλειο
Ο αγρότης είχε γίνει... σκνίπα και έκανε «οχτάρια» στον δρόμο με κίνδυνο να

προκαλέσει σοβαρό τροχαίο

Δεν έφτανε που έγινε στουπί στο μεθύσι, αποφάσισε και να οδηγήσει το ογκώδες αγροτικό φορτηγάκι του στους δρόμους του Ηρακλείου ένας αγρότης κάνοντας… «οχτάρια», με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο! Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, χρειάστηκε να τον καταδιώξουν οι αστυνομικοί στους οποίους προέβαλε και αντίσταση!

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όταν η Τροχαία άρχισε να δέχεται απανωτές κλήσεις από οδηγούς για τον επικίνδυνο τρόπο που οδηγούσε ο δράστης. Μέσα σε λίγα λεπτά, τον εντόπισαν τα περιπολικά και οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να τον ελέγξουν. Όμως, εκείνος δεν υπάκουσε και πάτησε τέρμα το γκάζι, προσπαθώντας να ξεφύγει!

Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία ευτυχώς τελείωσε χωρίς παρατράγουδα, όταν ο μεθυσμένος οδηγός εγκλωβίστηκε από τα περιπολικά στο ύψος της γέφυρας Παπαναστασίου και ακινητοποιήθηκε. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του κάνουν αλκοτέστ, εκείνος αντέδρασε και άρχισε να τους βρίζει με αποτέλεσμα να συλληφθεί για εξύβριση και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, με την οποία θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άγνωστο επεισόδιο στη Ρόδο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άγνωστο επεισόδιο στη Ρόδο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ