2018-03-29 09:07:24
Φωτογραφία για Κύπρος: Άγνωστη πρότεινε σε μαθητή Α' Δημοτικού να τον πάει σπίτι
Αναστάτωση προκάλεσε καταγγελία μαθητή της πρώτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λυμπιών, στην οποία ανέφερε ότι κατά την επιστροφή του στο σπίτι του τον προσέγγισε γυναίκα και του πρότεινε να μπει στο όχημά της.

Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες του Sigmalive, το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (22/03), όταν παιδάκι, κατά την επιστροφή του από το σχολείο, προσεγγίστηκε γυναίκα που επέβαινε σε όχημα και του είπε να επιβιβαστεί στο αμάξι για να τον μεταφέρει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδάκι ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, οι οποίοι προέβησαν σε τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ την επόμενη ημέρα ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου για το περιστατικό.

Διεύθυνση και Αστυνομία τέθηκαν σε κινητοποίηση, κάνοντας συστάσεις τόσο στους γονείς όσα και στα παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία βρέθηκε στο σχολείο και έκανε σχετική ενημέρωση στα παιδιά. Μηνύματα SMS για το ζήτημα έστειλε και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυμπιών σε κατοίκους της περιοχής.

Να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό «ξύπνησε μνήμες», καθώς παρόμοιο περιστατικό συνέβη πριν 3-4 χρόνια, με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, στην ίδια κοινότητα. 
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ