2012-05-31 09:30:04
Φωτογραφία για Φαβορί οι Πορτογάλοι για Ολυμπιακό
Σε όλα τα μέτωπα κοιτάει ο Ολυμπιακός για τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, με τους Πορτογάλους Βίτορ Περέιρα και Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο Περέιρα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει στον πάγκο της Πόρτο, την ώρα που ο πρόεδρος των «δράκων» Πίντο Ντα Κόστα θέλει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο τελευταίος έλυσε την συνεργασία του με την Μπράγκα και εκτός από την Πόρτο, τον θέλει και ο Ολυμπιακός.

Σε περίπτωση που ο Ζαρντίμ πάει στην Πόρτο, ο Περέιρα θα μείνει ελεύθερος και είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αν ο πρώτος δεν καταλήξει στους «δράκους», τότε θα είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Βαλβέρδε.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του 37χρονου πρώην τεχνικού της Μπράγκα δήλωσε στον «Πρωταθλητή» τα εξής: «Έχουμε κάνει επαφή με τον Ολυμπιακό μέσω του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά ακόμα βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο. Δεν έχουμε επίσημη πρόταση.

Αντίθετα έχουμε στα χέρια μας προτάσεις από Ισπανία, Αγγλία και δύο ομάδες της Πορτογαλίας. Δεν είναι η Πόρτο μέσα σε αυτές. Αν φύγει ο Περέιρα ασφαλώς και μας ενδιαφέρει αυτή η προοπτική, αλλά δεν υπάρχει κάτι με την Πόρτο τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Από εκεί και πέρα στα υπόψιν βρίσκονται και οι Λάζλο Μπολόνι, το όνομά του τις τελευταίες ώρες να ανεβαίνει διαρκώς στην «ερυθρόλευκη» λίστα καθώς και Έκτορ Ραούλ Κούπερ αλλά και Ραλφ Ράνγκνικ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ