2018-03-30 10:37:25
Φωτογραφία για Εφ. Ανθλγος Μιχάλης Φωκάς: Ανοιχτή Επιστολή Δήλωσης Υποψηφιότητας για το Αξίωμα του μέλους του ΔΣ της ΑΠΟΕΑ
Συνάδελφοι Έφεδροι Αξιωματικοί ,

Μετά από μία γόνιμη τριετία, με την κληρονομιά του 10ου ΠΑΣΕΦΑ και των συμπερασμάτων του  αλλά και την επιτάχυνση της εκπαίδευσης και συντήρησης της Εφεδρείας και Εθνοφυλακής ως απόρροια όχι μόνο της ανακύρηξης του έτους 2017 ως έτος των Εφέδρων και Εθνοφυλάκων αλλά  της χάραξης μίας νέας στρατηγικής από το ΓΕΣ, καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο 25μελές Συμβούλιο της ΑΠΟΕΑ.

Πολλοί συνάδελφοι με θυμάστε από τον ενεργό ρόλο που μου εμπιστεύθηκε το Εφεδρικό Κίνημα στην πραγματοποίηση του 10ου ΠΑΣΕΦΑ. Μίας δράσης Κορυφαίας, η οποία στέφθηκε με επιτυχία με την συνδρομή όχι μόνο της ΑΠΟΕΑ και  των ΣΕΑΝ ανά την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και κάθε Έφεδρου Αξιωματικού που συμμετείχε στην προσπάθεια.

Η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία υπηρετώ το Θεσμό του Έφεδρου Αξιωματικού κρίνεται από τα έργα. Κάνοντας ένα  μικρό απολογισμό μπορώ με περηφάνια να πω ότι:


·         Ήμουν  υπεύθυνος διοργάνωσης του σεμιναρίου πρακτικής σκοποβολής που συνδιοργανώσαμε ΣΕΑΝ Λάρισας και ΟΠΣ Φαρσάλων το Φεβρουάριο του 2017 στο σκοπευτήριο Φαρσάλων.

·         «Έτρεχα» για όλους και για όλα 10 ώρες την ημέρα επί 5 μήνες προκειμένου να μην μας ξεφύγει και η ποιο μικρή λεπτομέρεια σχετικά με την προετοιμασία της διοργάνωσης του 10ου  Πανελλήνιου Συνέδριου που έγινε στη Λάρισα το Μάρτιο από το ΣΕΑΝ Λάρισας με φιλοξενία 300 Συνέδρων.

·         Ήμουν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την εκτέλεση  του Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών Μάχης που συνδιοργανώσαμε ΣΕΑΝ Λάρισας και ΕΠΙΖΩ  στο Θέατρο ΟΥΗΛ τον Ιούνιο του 2017 με 260 συμμετοχές !!

·         Ήμουν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας που συνδιοργανώσαμε με συναδέλφους του ΣΕΑΝ Καρδίτσας το Σεπτέμβριο του 2017, στον Παραπόταμο του Δήμου Τεμπών.

·         Συμμετείχα με άλλους Έφεδρους Αξιωματικούς του ΣΕΑΝ Λάρισας στον 1ο Πανελλήνιο Σκοπευτικό Αγώνα που διοργάνωσε ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας τον Οκτώβριο του 2017.

·         Ήμουν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας «ΚΟΙΝΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ 2017»  που συνδιοργανώσαμε ΣΕΑΝ Λάρισας , Καρδίτσας, Τρικάλων, και Μαγνησίας στο Γάβρο Καλαμπάκας.

·         Δημιούργησα την επίσημη σελίδα facebook του 10ου ΠΑΣΕΦΑ όπου αναρτήθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες καθώς και τα επίσημα κείμενα του Συνεδρίου.

·         Έδωσα ζωή στην Ιστοσελίδα του ΣΕΑΝ Λάρισας τροφοδοτώντας την με δεκάδες αναρτήσεις και εκαντοντάδες φωτογραφίες.

·         Δημιούργησα την επίσημη σελίδα facebook του ΣΕΑΝ Λάρισας.

·         Συνέβαλα μαζί με την ΕΠΙΖΩ στη διοργάνωση του Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών Μάχης του ΣΕΑΝ Ροδόπης τον Ιανουάριο του 2018.

Συνεχίζω να συnεργάζομαι με πάρα πολλούς από εσάς, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι ΣΕΑΝ και η ΑΠΟΕΑ ώστε να αναδείξουμε το Εφεδρικό Κίνημα και την Αξία του Έφεδρου Αξιωματικού όχι μόνο στο στρατιωτικό αλλά και στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Συνάδελφοι, ζητώ ταπεινά την ψήφο σας. Δώστε μου την ευθύνη, μέσα από ένα νέο πόστο, αυτό του μέλους του ΔΣ της ΑΠΟΕΑ να συνεχίσω να προσφέρω στην Εφεδρεία σε μία τριετία που κατά πως φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη με προκλήσεις και αυξανόμενες απειλές  εξ ανατολών για τον Ελληνισμό.

Με τιμή,

Φωκάς Μιχαήλ

Έφ. Ανθυπολοχαγός ΦΠΖ

Μέλος του ΔΣ του ΣΕΑΝ Λάρισας

Τηλ. Επικοινωνίας 6955489525
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ