2018-03-31 19:58:31
Φωτογραφία για Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την ομηρία στη Θεσσαλονίκη
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης απαγωγής και ομηρίας με θύματα δύο αδέλφια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης , που εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Για την αρπαγή, ληστεία και εκβίαση σε βάρος του 47χρονου και της 48χρονης αδελφής του ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο 58χρονος ξάδερφός τους, ο οποίος συνελήφθη, καθώς και η 23χρονη κόρη του και ακόμη μία συνεργός τους.

 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίσταση- για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

 

Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής ο 47χρονος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, και κατήγγειλε ότι μαζί με την 48χρονη αδερφή του κρατούνται, παρά τη θέληση τους, σε σπίτι στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.


 

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι  όπου εντόπισαν τα δύο αδέρφια, ενώ έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και ο 58χρονος ξάδερφός τους.

 

Από την έρευνα προέκυψε ότι, τέλη Ιουλίου του 2017, οι παθόντες επιβιβάστηκαν σε όχημα του 58χρονου, όπου ο δράστης με την 23χρονη κόρη του και μία ακόμη συνεργό τους, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και άσκηση βίας και τους μετέφεραν στην οικία του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

 

Έκτοτε, ο 58χρονος κρατούσε τα δύο αδέρφια και μετέβαινε συχνά σε διάφορα τραπεζικά υποκαταστήματα μαζί με τον 47χρονο, όπου, με την απειλή βίας μεταβίβαζε χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς του δράστη και της 23χρονης κόρης του.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ