2018-04-01 09:29:43
Φωτογραφία για Φεύγει το NRDC-GR από τη Θεσσαλονίκη. Μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη με Έλληνα Διοικητή τον Υποστράτηγο Χρίστο Δρίβα
Του Ηλία Προύφα

Την άμεση αναχώρηση του Νατοϊκού Στρατηγείου από τη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε σήμερα τα ξημερώματα 1 Απριλίου 2018 η συμμαχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, λόγω των τελευταίων εξελίξεων στη Συρία, με την επικείμενη αποχώρηση των Αμερικανικών Δυνάμεων, καθώς και της συνεχώς επιδεινούμενης κατάστασης στη Βαλκανική χερσόνησο με επίκεντρο το Κόσοβο και τη Σερβία, αποφασίστηκε η μεταφορά του στρατηγείου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ασκήθηκε έντονη πίεση από την Ελληνική πλευρά για την παραμονή του στρατηγείου στη Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό. Η χώρα μας όπως τόνιζαν πριν λίγο πηγές της συμμαχίας στο kranosgr, προκειμένου να μην ασκήσει βέτο στην απόφαση αυτή, ζήτησε και έγινε δεκτό, ο Διοικητής του Στρατηγείου να είναι Έλληνας. Μάλιστα για τη θέση αυτή η Ελλάδα, όρισε ως Διοικητή τον μέχρι σήμερα Επιτελάρχη του Στρατηγείου, Υποστράτηγο Χρίστο Δρίβα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε συνεχώς. Καλό Μήνα!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ