2018-04-02 11:40:11
Φωτογραφία για Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός Google+ λογαριασμού
Η Google δεν κατάφερε να πείσει κανέναν με το Κοινωνικό της Δίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν διαγραφή Google+ λογαριασμού.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν διαγράψω τον Google+ λογαριασμό μου;

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η διαγραφή Google+ λογαριασμού είναιάμεση και οριστική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο email για να ξανά δημιουργήσετε λογαριασμό, όμως τα προσωπικά σας στοιχεία, οι δημοσιεύσεις σας, κλπ, δε θα επιστρέψουν. Θα ξεκινήσετε και πάλι από το μηδέν.

Με τη διαγραφή του λογαριασμού σας χάνετε πολλές από τις προσωπικές πληροφορίες σας, όπως τα +1 σας, τις αναρτήσεις σας, τις συλλογές σας, τα σχόλια σας, κλπ. Οι φωτογραφίες του λογαριασμού σας διατηρούνται μέσω του Picasa, καθώς και οι κύκλοι σας μέσω των Google επαφών.

Αν θέλετε να κρατήσετε αντίγραφο των πληροφοριών του λογαριασμού σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω της υπηρεσίας Takeout.


Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως αν και διαγράφεται ο Google+ λογαριασμός, ο Google λογαριασμός παραμένει ενεργός, δηλαδή υπηρεσίες όπως οι Gmail, YouTube, Hangouts, Google Talk, κλπ, δεν επηρεάζονται. Μονάχα στην περίπτωση του YouTube, αν έχετε συνδέσει τον Google+ λογαριασμό σας, τότε με τη διαγραφή του θα επιστρέψετε στο παλιό username που είχατε στο YouTube.

Τέλος, όσον αφορά τις σελίδες τις οποίες διαχειρίζεστε, αυτές θα παραμείνουν υπό τη διαχείριση σας και μετά τη διαγραφή του Google+ λογαριασμού σας, ενώ στην περίπτωση των κοινοτήτων αυτές διαγράφονται αν δεν μεταβιβάσετε πρώτα τη διαχείριση τους σε άλλον χρήστη.

Πώς κάνω οριστική διαγραφή Google+ λογαριασμού;

1. Πατήστε το πλήκτρο:Διαγραφή Google+

 

2. Στη νέα σελίδα, επιλέξτε το πλαίσιο το οποίο απαιτείται για τη διαγραφή, δείχνοντας πως κατανοείτε τις συνέπειες της ενέργειας σας.

3. Τέλος, πατήστε την επιλογή «Διαγραφή».

Αν όλα πήγαν καλά, τότε ο λογαριασμός σας θα έχει διαγραφεί οριστικά και το μήνυμα «Διαγράψατε επιτυχώς το λογαριασμό σας στο Google+» θα το επιβεβαιώνει.

Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε αιτία αποχώρησης, αν και δεν είναι υποχρεωτικό, αφού ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί και μπορείτε να αποχωρήσετε πλέον από τη σελίδα.

Περισσότεροι σχετικοί τεχνολογικοί οδηγοίΔιαγραφή Instagram ►

Απενεργοποίηση Instagram ►

Διαγραφή Facebook ►

Διαγραφή Viber ►

Απενεργοποίηση Facebook ►

Διαγραφή Twitter ►

Διαγραφή WhatsApp ►

Διαγραφή LinkedIn ►

Διαγραφή Pinterest ►

Απενεργοποίηση Pinterest ►

Διαγραφή YouTube ►

 

http://www.fomo.gr/diagrafi-google-plus/
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ