2018-04-02 13:00:34
Φωτογραφία για Συγκλόνισε το Βαρθολομιό ο θάνατος του 39χρονου Γιώργου Ανδρικόπουλου σε τροχαίο – Αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά
Η Κυριακή των Βαΐων για την τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού έφερε θλιβερά νέα: ένας 39χρονος οικογενειάρχης σκοτώθηκε με την μηχανή του τα ξημερώματα της πρωταπριλιάς και δεν ήταν ψέμα Σάββατο τελευταία μέρα του Μαρτίου, λίγο μετά τις 11 το πρωί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Γιώργος Ανδρικόπουλος με την σύζυγό του Βούλα και τα δύο ανήλικα αγόρια τους, ηλικίας 8 και 4 ετών, βρίσκονται στην πλατεία της Παναγίτσας του Βαρθολομιού. Το αγαπημένο ζευγάρι πίνει τον καφέ του σε καφετέρια  και παρακολουθεί τα δύο μικρά παιδιά που παίζουν στην πλατεία.

Η φωτογραφία

«Λίγο πριν φύγουν, η κ. Βούλα φωτογραφίζει τα παιδιά με τον πατέρα τους τον Γιώργο στην πλατεία…Μια πολύ όμορφη στιγμή…Αυτή η φωτογραφία έμελλε να είναι και η τελευταία αφού η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι», λέει στην «Πατρίς» φίλος της οικογένειας που το Σάββατο το πρωί καθόταν δίπλα τους στην καφετέρια και σήμερα δεν μπορούσε να πιστέψει το μαντάτο.


«Ο Γιώργος ήταν ήσυχο παιδί, υπόδειγμα οικογενειάρχη. Δούλευε σε ναυτιλιακή εταιρεία, λάτρευε τα παιδιά του και την γυναίκα του. Σήμερα πρωταπριλιά μάθαμε για τον τραγικό θάνατό του. Ο θάνατος ήρθε πρωταπριλιάτικα», μας λέει άλλος φίλος του 39χρονου αδικοχαμένου Γιώργου Ανδρικόπουλου και δακρύζει.

Σκληρή η μοίρα

Η σύζυγος του Γιώργου, Βούλα Μίλεση αξιαγάπητη στην τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού είχε προ δύο ετών χάσει τον αγαπημένο της αδελφό από ανακοπή καρδιάς. Δύο χρόνια αργότερα έχασε το στήριγμά της, τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της. Σκληρή η μοίρα μαζί της.

Η μοιραία διαδρομή

Κυριακή ξημερώματα και ο Γιώργος ξεκίνησε για την δουλειά με την μεγάλου κυβισμού μηχανή του. Όμως ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στην λαιμητόμο της ΕΟ Πατρών Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, στο ύψος της Ανδραβίδας συγκρούστηκε νωτομετωπικά  με αγροτικό φορτηγάκι, που μάλλον επιχειρούσε να στρίψει. Το φορτηχάκι (Hilux 3000) οδηγούσε 50χρονος κάτοικος Ανδραβίδας.

Ο 39χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η ώρα έδειχνε 06.15, πρωταπριλιά και δεν ήταν δυστυχώς ψέμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος διενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Οι εργαζόμενοι του Δημοσιογραφικού Όμιλου Βαρουξή εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια την οικογένεια του θανόντος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ