2018-04-02 23:36:31
Φωτογραφία για Η Ζιζέλ αποκαλύπτει μυστικά «για μια ζωή με νόημα»
Μυστικά υγείας και ευεξίας, πτυχές της προσωπικής της ζωής, καθώς και φωτογραφίες από όλον τον κόσμο, μοιράζεται με τους θαυμαστές της η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν, στο βιβλίο της «Lessons: My Path to a Meaningful Life» (Μαθήματα: Το μονοπάτι μου για μία ζωή με νόημα), το οποίο πρόκειται να τεθεί σε κυκλοφορία τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Οι αφηγήσεις της Ζιζέλ περιλαμβάνουν στιγμές από την επιτυχημένη καριέρα της στην πασαρέλα, την εννιάχρονη σχέση της με τον αστέρα του Superbowl Τομ Μπράντι, καθώς και το ρόλο της ως μητέρας.

«Είμαι χαρούμενη που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα», έγραψε η Βραζιλιάνα καλλονή στον λογαριασμό της στο Instagram, προαναγγέλλοντας την έκδοση του βιβλίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή της Ζιζέλ με τον χώρο του βιβλίου, καθώς το 2015 κυκλοφόρησε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με στιγμές από την καριέρα της.


Η 37χρονη Ζιζέλ εγκατέλειψε προ δύο ετών την παρασέλα, ωστόσο παραμένει ένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη, συνεχίζοντας τις φωτογραφήσεις.

Γερμανικής καταγωγής, ξανθιά και με ύψος 1,80 μ., η εκρηκτική Βραζιλιάνα ξεκίνησε την καριέρα της το 1994 στη γενέτειρά της, τη Χοριζοντίνα, μια κοινότητα της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στο νότιο άκρο της Βραζιλίας.

Η Ζιζέλ εξακολουθεί να εκπροσωπεί μεγάλες εταιρείες στο χώρο της μόδας, έχει δική της σειρά υποδημάτων και εσωρούχων, ενώ από το 2009 είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με παλιότερες εκτιμήσεις του περιοδικού Forbes, το ποσό που έχει κερδίσει Ζιζέλ από το modeling, από το 2001, όταν και εκτοξεύτηκε η φήμη της, ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ