2018-04-03 00:56:58
Φωτογραφία για Ο Γάλλος Πρέσβης Κριστόφ Σαντεπί μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και για το χρέος της Ελλάδας
Ο Γάλλος Πρέσβης στην Ελλάδα Κριστόφ Σαντεπί, στην ολιγόλεπτη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και για τη λύση του χρέους της Ελλάδας.

Για την τουρκική προκλητικότητα ανέφερε ότι, δεν απασχολεί την Ελλάδα και τη Γαλλία αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη και το θέμα θα επιλυθεί μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας όλων.

Για το θέμα της ολοκλήρωσης του τρίτου προγράμματος τον Αύγουστο, τόνισε ότι υπάρχει ανοδική πορεία της χώρας και μειώνεται η ανεργία σταδιακά, αλλά θα απαιτηθεί περισσότερη εμπιστοσύνη στις ελληνικές μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν μεταγενέστερα.

Τέλος ολοκληρώνοντας τη μίνι συνέντευξη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, είπε ότι υπάρχει δέσμευση των εταίρων να δοθεί  λύση για το ελληνικό χρέος, πριν την περάτωση του τρίτου μνημονιακού προγράμματος.

Εμείς πάντως θα κάνουμε λιγάκι ακόμη υπομονή, να δούμε τη λύση θα σκαρφιστούν οι εταίροι δυνάστες. Αν όντως επιλυθεί το ζήτημα του χρέους, που έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, θα σας δώσουμε τα εύσημα αν όχι θα σας κράξουμε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ