2018-04-03 09:04:23
Φωτογραφία για Σώζουν ζωές Στρατός Ξηράς και Πολεμική Αεροπορία
 Ο Στρατός Ξηράς, τον μήνα Μάρτιο, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών με την εκτέλεση, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας

Στρατού (1η ΤΑΞ ΑΣ), 35 αποστολών ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 42 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι, τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.).

Μεταφορά Τραυματία από Ελικόπτερο ΑΒ-205 της ΠΑ

Τις απογευματινές ώρες της Μεγάλης Δευτέρας, ελικόπτερο Agusta Bell-205 της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) περισυνέλεξε και μετέφερε 44χρονο Έλληνα τραυματία αιωροπτεριστή, μετά από πτώση στην περιοχή Εγκρεμνοί Λευκάδας.

Το ελικόπτερο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

πηγή: ant1news.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ