2018-04-03 18:07:29
Φωτογραφία για Η εικόνα που θα σε πείσει να αφήνεις τα νύχια σου να “ξεκουράζονται” μετά από κάθε μανικιούρ
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πράγματα που κάνουμε στο όνομα της ομορφιάς μπορούν μερικές φορές να γίνουν λίγο επικίνδυνα. Προσωπικές ιστορίες γυναικών που κινδύνεψαν, υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο. Η πιο πρόσφατη είναι η περιπέτεια της blogger Amelia Perrin, της οποίας η φωτογραφία με τα κατεστραμμένα νύχια στο Twitter έχει γίνει viral.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan UK, το οποίο δημοσίευσε αρχικά την ιστορία, τα νύχια της Amelia πιθανότατα καταστράφηκαν από την λανθασμένη μέθοδο αφαίρεσης των τεχνητών νυχιών. Μια πολύ φθηνότερη κολλητική ουσία, που δεν προορίζεται για τα νύχια, μπορεί να κολλήσει τα τεχνητά νύχια πιο δυνατά στη βάση των φυσικών νυχιών, με αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα να τα αφαιρέσετε, να προκληθεί μεγάλη ζημιά.

Δείτε τη φωτογραφία στο Twitter:

Παρόλο που δεν είναι σαφές εάν αυτό συνέβη στην Amelia, η ζημιά φάνηκε να ταιριάζει με αυτή την εκδοχή. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, τα νύχια της είναι σπασμένα, ματωμένα και εντελώς αδύναμα. Η ίδια εξηγεί πόσο οδυνηρό ήταν ακόμα και να λούσει τα μαλλιά της με τα δάχτυλά της σε αυτή την κατάσταση. Εκτός όμως από τη λανθασμένη αφαίρεση, τα νύχια της θα μπορούσαν να έχουν αποδυναμωθεί από τις συνεχείς εφαρμογές ακρυλικού μανικιούρ.


Εάν δεν αφήνετε τα νύχια σας να “ξεκουραστούν” μετά από κάθε μανικιούρ και να αναπνεύσουν, αυτό μπορεί να τα αποδυναμώσει και να τα κάνει εξαιρετικά εύθραυστα. Όπως και με οποιαδήποτε συνήθεια ομορφιάς, η υπερβολή δεν έχει ποτέ καλά αποτέλεσματα. Έτσι, ενώ στην πραγματικότητα το ακρυλικό μανικιούρ δεν είναι τόσο επικίνδυνο, αν και υπάρχουν πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις, η φθορά στη συγκεκριμένη περίπτωση προκλήθηκε από την υπερβολή της Amelia.

Ευτυχώς, η Amelia κατάφερε να διορθώσει ένα μεγάλο μέρος της ζημιάς αρκετά γρήγορα, υποβάλλοντας τον εαυτό της σε αγωγή βιοτίνης. Πέντε ημέρες αργότερα, τα νύχια της εμφάνισαν τεράστια βελτίωση και ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα μάθημα τόσο για την ίδια όσο και για εμάς!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ