2018-04-03 20:39:08
Φωτογραφία για Ηλεία: Περίεργη πτήση ελικοπτέρου πάνω από την 117 ΠΜ
Η πτήση ενός ενοικιασμένου ελικοπτέρου πάνω από την 117 ΠΜ της Ανδραβίδας, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σεναρίου θρίλερ στο οποίο εμπλέκονται Αλβανοί, Γάλλοι και Γερμανοί με συστήματα καταγραφής εικόνας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrisnews, το περασμένο Σάββατο ελικόπτερο τύπου Eurocopter AS350 Écureuil, που ήταν ενοικιασμένο από αλβανικής καταγωγής μεσάζοντα, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δια ασυρμάτου ο χειριστής κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και οδηγήθηκε στην αεροπορική βάση των Μεγάρων. Εκεί συνελήφθησαν ο Γερμανός χειριστής, ένας Γάλλος επιβάτης και ένα άλλο άτομο, αγνώστων λοιπών στοιχείων ενώ κατά την έρευνα βρέθηκαν στο ελικόπτερο συστήματα καταγραφής εικόνας, τα οποία έχουν αποσταλεί για εξέταση καθώς σύμφωνα με πηγές υπάρχει πλήθος φωτογραφικού υλικού.

Κατά πληροφορίες το ελικόπτερο έχει καθηλωθεί σε ένα από τα υπόστεγα της αεροπορικής βάσης Μεγάρων ενώ στις έρευνες εμπλέκεται και η ΕΥΠ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ανώτεροι αξιωματικοί της 117ΠΜ δήλωσαν άγνοια για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ