2018-04-04 17:40:57
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: Μιλάει για το κόψιμο του «Sunday Live»...
Οι φετινές συνεργασίες του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση δεν πήγαν και τόσο… καλά, σε αντίθεση με τις θεατρικές που έκανε.

 «Αχ, μωρέ, τι ωραία ερώτηση (γελάει). Μιλάτε για το Sunday Live φυσικά. Ξέρετε, δεν μου έλειπε μια παρουσίαση στην τηλεόραση. Παρ' όλα αυτά, ένιωσα πολύ χαρούμενος όταν μου το πρότειναν. Μου άρεσε η πρόταση, μου άρεσε που θα δούλευα και με τη Ζέτα, που είναι κολλητή μου. Ήταν όλα τόσο ωραία, όμως τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως θα θέλαμε. Συμβαίνουν αυτά...» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Συμβαίνουν όντως. Συνηθίζονται όμως ποτέ; Θέλω να πω, σε ποιο βαθμό σας επηρεάζουν;

«Όταν επιλέγεις να υπάρχεις σε αυτούς τους χώρους, το ξέρεις από την πρώτη μέρα πως υπάρχουν τέτοιοι "κίνδυνοι", πως οι δουλειές που κάνουμε είναι ευάλωτες στις συνθήκες και πως μερικές φορές μάλιστα μένουν κι εντελώς απλήρωτες. Έπειτα ούτε 20 χρονών είμαι πια ούτε μου συμβαίνει πρώτη φορά να με "κόψουν"
. Νιώθω πως όσοι ανακατευόμαστε με τον χώρο είμαστε κάτι σαν... εποχιακά είδη: χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα, πασχαλινά. Μόλις τελειώνει η σεζόν, μας αποσύρουν! Όταν λοιπόν έχεις αποδεχτεί ως μέρος της δουλειάς σου αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη, εκείνο μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προστατεύεσαι κάθε φορά όσο γίνεται και να δίνεις πάντα το καλύτερο σου. Μόνο έτσι νομίζω πως μπορείς να πας στην επόμενη δουλειά χωρίς φόβο. Αλλιώς τι να κάνεις; Να φοβάσαι μια ζωή;»

-Πως εννοείτε εσείς την «προστασία» στη δουλειά;

«Εννοώ να κάνω καλές συμφωνίες και συμβόλαια ή να μην ξανασυνεργάζομαι με ανθρώπους στο θέατρο που δεν με πλήρωσαν την πρώτη φορά!»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ