2018-04-04 23:31:35
Φωτογραφία για Αναζητείται απ την ΕΛ.ΑΣ ο Στέφανος Χίος - Φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει δικαστικό επιμελητή
Τον Στέφανο Χίο αναζητά (για μία ακόμη φορά) η Αστυνομία, καθώς λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό δικαστικού επιμελητή.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δικαστικός επιμελητής μετέβη στα γραφεία της εφημερίδας - ιστοσελίδας Μακελειό, στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα, προκειμένου να επιδώσει εξώδικο στον Στέφανο Χίο.

Ωστόσο, αυτός όχι μόνο δεν δέχτηκε να το παραλάβει, αλλά -όπως κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ο δικαστικός επιμελητής- έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ο ίδιος, έντρομος έφυγε από τα γραφεία της εφημερίδας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, όπου βρέθηκε ένας κάλυκας από πιστόλι και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε. Όσον αφορά τον δημοσιογράφο, είχε αποχωρήσει ήδη από τα γραφεία και πλέον αναζητείται.


Μακελειό: Σωματώδης άνδρας εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Μακελειό, δίνει τη δική της εκδοχή για το σημερινό συμβάν, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια και λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι της εφημερίδας βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν «ιδιαίτερα βίαιο και επιθετικό σωματώδη άνδρα».

«Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας  με απειλές και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας,  οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν  διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του.  Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου», αναφέρεται στην ιστοσελίδα makeleio.gr.

Δικαστικοί επιμελητές: Αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία ο συνάδελφος

«Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας “Μακελειό”», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος.

«Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται.

Σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του επιμελητή, ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος, φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με ταξί».

πηγή: reader.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ