2018-04-05 11:19:42
Φωτογραφία για Κρίμα που δεν μπορείς να δεις τι κάνουν για σένα: Tέσσερις αλυσίδες έκλεισαν τα καταστήματα τους για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη
Τον Στέλιο Σκλαβενίτη αποχαιρέτησε χτες η μεγάλη οικογένεια της Σκλαβενίτης αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας στις τρεις το μεσημέρι...στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία.

Κατά την διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 παρέμειναν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβένιτης και της αλυσίδας Cash & Carry The Mart στην Αττική.

Παράλληλα σε ψήφίσμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρείων μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις». Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η My Market ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα στο Νομό Αττικής θα παραμείνουν κλειστά την Μεγάλη Τετάρτη 15:00 – 17:00 κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας του Στέλιου Σκλαβενίτη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ