2018-04-05 22:14:24
Φωτογραφία για Τα αποτελέσματα τής Συνέλευσης τής Ένωσης Σερρών
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Σερρών: Την Πέμπτη 29-03-2018 και ώρες απογευματινές, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, πραγματοποιήθηκε με

μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η Ετήσια Τακτική Γενικής Συνέλευση της Ε.Α.Υ. Σερρών. Σε μία, κατά γενική ομολογία, κατάμεστη αίθουσα, έλαβαν χώρα οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης την έναρξη των οποίων κήρυξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ και κατά τις οποίες οι παριστάμενοι συνάδελφοι και προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν εγγράφως και προφορικά για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του περασμένου έτους, λαμβάνοντας εμπεριστατωμένα και αναλυτικά γνώση των πολλαπλών και ποικίλων δράσεων και ενεργειών του Δ.Σ. τόσο με την Έκθεση του Διοικητικού Απολογισμού από τον κ. Αραμπατζή Αναστάσιο Γενικό Γραμματέα της Ε.Α.Υ. Σερρών όσο και του Οικονομικού Απολογισμού από τον κ. Όσσα Βασίλειο Ταμία της Ένωσης. Οι ως άνω απολογισμοί καθώς και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής έτυχαν της απολύτου έγκρισης και αποδοχής των παρόντων μελών της Ένωσης.


  Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης αποφασίσθηκε επίσης οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της Ένωσης να πραγματοποιηθούν τις 14 και 15 Ιουνίου 2018 στη Λέσχη Αστυνομίας Σερρών και προς τούτο εκλέχθηκε Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη.  

  Τιμήθηκαν και βραβεύθηκαν συνάδελφοι συνταξιοδοτηθέντες το έτος 2017, παιδιά συναδέλφων της Δ.Α. Σερρών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές της Χώρας κατά το ίδιο έτος, παιδιά συναδέλφων για εξαιρετικές επιδόσεις τους στον αθλητισμό, εν ενεργεία συνάδελφοι για εξαίρετες πράξεις τους τόσο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους όσο και εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας και πολίτες φίλοι της ΕΛ.ΑΣ. ως μεγάλοι χορηγοί - δωρητές σε υπηρεσίες της Δ.Α. Σερρών μέσω του Σωματείου.

  Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. & Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ίδρυμα ΕΞΟΧΕΣ της ΕΛ. ΑΣ. κ. ΜΙΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος οι οποίοι ενημέρωσαν το Σώμα για φλέγοντα - τρέχοντα ζητήματα του Κλάδου μας.  

 Παρέστη επίσης ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ Χαράλαμπος ο οποίος παρείχε στο Σώμα της Γ.Σ. πλήρη ενημέρωση για εργασιακά, ασφαλιστικά, οικονομικά-μισθολογικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα του Κλάδου καθώς και για την τύχη των εκκρεμούντων δικαστικών διεκδικήσεων του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος.

 Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους: Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Αντιστράτηγος κ. Νικόλαος ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οι Υποδ/ντές Α/Υ κ. Δημήτριος ΜΙΚΡΟΣ, Α/Υ κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ και Α/Υ κυρία ΡΕΓΚΛΗ Κων/να, Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ηράκλειας Σερρών συνάδελφος & μέλος της Ένωσης κ. Δημήτριος ΧΑΒΑΛΕΣ,   ο

Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών κ. Ηλίας ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Σερρών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Στεριάδης ΜΠΑΓΚΟΣ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σερρών κ. Ιωάννης ΜΑΡΑΓΚΟΤΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Σερρών κ.κ. Αθανάσιος ΜΑΚΡΑΚΗΣ & Παναγιώτης ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ, οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ε.Α.Υ. Σερρών κ. Κων/νος ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ και κυρία Δήμητρα ΠΥΡΙΝΗ και ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών κ. Αλέξανδρος ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

  Το μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης δόθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Υ. Σερρών κ. Ιωάννη ΒΑΚΙΡΤΖΗ, ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ιδιαίτερα ότι η Σύμπνοια, η Σύμπλευση, η Ομόνοια, η Συμμετοχή και η Συνεργασία αποτελούν απαραίτητα συστατικά για την διασφάλιση της Ενότητας και κατ΄ επέκταση της Επιτυχίας του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος όσον αφορά τη διαφύλαξη των κεκτημένων δικαιωμάτων των εργαζομένων στην ΕΛ.ΑΣ. και συνιστούν τον πυλώνα της υποδομής για την κατάκτηση νέων στόχων και την υλοποίηση τόσο χρονιζόντων όσο και νέων αιτημάτων. Διεμήνυσε επίσης ότι ο καθαρός συνδικαλιστικός λόγος εκπορεύεται από τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και την Π.Ο.ΑΣ.Υ. από όπου και ασκείται έγκυρα και επίσημα ο Συνδικαλισμός. Παρότρυνε την αποφυγή κακοπροαίρετης κριτικής και στείρου λόγου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και Face book που τις περισσότερες φορές παραπληροφορούν τους συναδέλφους και κατά κανόνα επιδιώκουν την πόλωση και την αυτοπροβολή. Συνεπεία όλων των προλεγόντων πρότεινε την κάθοδο στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών με Ενιαίο Ψηφοδέλτιο, πάγιο και αγωνιώδες αίτημα της πλειονότητας της βάσης των μελών της Ένωσης.

  Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έλαβαν τέλος με την ομόφωνη έγκριση του προτεινόμενου Ψηφίσματος του Δ.Σ. της Ένωσης προς το Σώμα.

  Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Σερρών ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την αθρόα προσέλευση και την ενεργή συμμετοχή τους στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης αφού η παρουσία τους δεικνύει την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στις έως τούδε ενέργειές μας και μας οπλίζει με κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με παραπάνω ζήλο και ζέση το συνδικαλιστικό μας έργο.

 Να είστε σίγουροι αγαπητοί συνάδελφοι ότι η Ένωσή μας μάχονταν, μάχεται και θα μάχεται για την προάσπιση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας και την κατάκτηση νέων στόχων καθώς επίσης και για την τήρηση των υποχρεώσεων της Διοίκησης απέναντι στους Ένστολους εργαζόμενους της ΕΛ.ΑΣ.-     

        

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ Ιωάννης

 

Ο Γενικός Γραμματέας

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος

 

 

            
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ