2018-04-06 13:34:19
Φωτογραφία για Πεπ Γκουαρδιόλα :«Είναι δύσκολο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα»
Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα (3-0) στο Anfield, αλλά αποφασισμένος να διεκδικήσει με την Σίτι την ανατροπή στο Μάντσεστερ, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ, στη μεταξύ τους πρώτη προημιτελική συνάντηση στο Champions League.

«Δείξαμε από την αρχή του αγώνα ότι έχουμε προσωπικότητα. Όμως στο Champions League, αν δεν προσέξεις τις λεπτομέρειες και δεχθείς δύο γκολ στο Anfield είναι πολύ περίπλοκα τα πράγματα. Το πρώτο γκολ έφτασε από δικό μας λάθος. Το δεύτερο ήταν ένα φανταστικό γκολ. Αντιδράσαμε στην επανάληψη, προσπαθήσαμε πολύ, χρειαζόμασταν ένα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε», πρόσθεσε ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

«Τώρα θα δούμε τον τρόπο που θα μπορέσουμε να περάσουμε, να το πιστέψουμε. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά στο γήπεδό μας. Πιστεύω στην ομάδα μου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Μιλάει από μόνο του. Πρέπει να πάμε με συναίσθημα. Κανείς δεν το πιστεύει ότι μπορούμε να προκριθούμε, αλλά έχουμε δείξει πολλά κατά την διάρκεια της σεζόν. Γι ‘αυτό θα προσπαθήσουμε εμείς να το πιστέψουμε».

Σχετικά με την επίθεση στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την άφιξη στο Anfield, τόνισε: «Δεν το περίμενα αυτό να συμβεί στο Λίβερπουλ. Πριν από ένα χρόνο κάτι παρόμοιο συνέβη στο Ντόρτμουντ, δεν καταλαβαίνω αυτές τις καταστάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ