2018-04-06 18:00:19
Φωτογραφία για Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
Επιφυλακτικός για την χρονική συγκυρία της αναθεώρησης του Συντάγματος εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ επιμένει στη διαφωνία του για τον διορισμό των μελών της Κεντρικής Επιτροπής στο Κίνημα Αλλαγής. 

 Όπως επισημαίνει ο Ευρωβουλευτής σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα», δεν αμφισβητεί την ανάγκη για μία ουσιαστική αναθεώρηση, η οποία «θα εκσυγχρονίσει τον καταστατικό χάρτη της χώρας», αλλά αμφισβητεί την καταλληλότητα των πολιτικών συνθηκών, που επικρατούν σήμερα. 

Ερωτηθείς για τα χρέη των πολιτικών κομμάτων ο κ. Ανδρουλάκης προτείνει να ρυθμιστούν, ώστε να επιβαρύνουν τα κόμματα και όχι οι πολίτες. Επισημαίνει δε πως «όπως ελέγχονται τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ελεγχθούν τα οικονομικά όλων των κομμάτων, για να πάει ο προβολέας της διαφάνειας σε όλες τις κατευθύνσεις».

Κληθείς δε να σχολιάσει τις σχέσεις της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, επισημαίνει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος «κινητοποιείται από τη μακρά προεκλογική περίοδο στην οποία έχει εισέλθει η γείτονα». Χαρακτηρίζει δε «απαράδεκτη» τη χρήση ευρωπαϊκών κονδυλίων εκ μέρους της Τουρκίας για αγορά τεθωρακισμένων οχημάτων ύψους 83 εκατ. ευρώ και τοποθέτησή τους στην ελληνοτουρκική μεθόριο. «Είναι ασύμβατη με τη φιλοσοφία των προ-ενταξιακών προγραμμάτων» καταλήγει.

ΑΜΠΕ 

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ