2012-05-31 15:00:33
Φωτογραφία για Η ομάδα EV Racing πρώτη στο 24ωρο μαραθώνιο του Μαρόκο.Το Toyo Tires Trophy Truck κερδίζει στο Ράλλυ
Toyo Tire Ευρώπης GmbH. Βίλλιχ, Γερμανία. Ο Eric Vigouroux, μαζί με το συνοδηγό του, Alex Winocq, κέρδισαν την 4η ειδική διαδρομή του 24ωρου Μαραθώνιου Παντός Εδάφους στο Μαρόκο. Η νίκη τους στην τελική διαδρομή σηματοδοτεί επίσης τη νίκη τους στη γενική κατάταξη.

Το Chevrolet Trophy Truck χρειάστηκε ειδική τροποποίηση για να ανταπεξέλθει στις ασυνήθιστες και άγριες θερμοκρασίες των 500C. Ωστόσο, η επίδοση των ελαστικών Open Country M/TR, διαστάσεων 37x13.5 R17, ήταν άψογη. Κατά την τελετή ολοκλήρωσης του ράλι, ο Vigouroux ανέφερε στη νικητήρια ομιλία του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Toyo Tire για την ποιότητα των προϊόντων της».

Το 24ωρο Μαραθώνιο Παντός Εδάφους στο Μαρόκο ήταν το ράλι επαναφοράς του Vigouroux και του συνοδηγού του, Alex Winocq, έχοντας ήδη κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA 2Wheel Drive το 2010, με εξοπλισμό ελαστικών Toyo Tire. Κάποια οικογενειακά θέματα του Vigouroux σε συνδυασμό με την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Alex στη μάχη του κατά του καρκίνου έκαναν αδύνατη τη συμμετοχή τους σε ράλι το 2011.

Ο Eric Vigouroux βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης του νέου πρωτότυπου αγωνιστικού φορτηγού για το Ντακάρ 2013. Οι δοκιμές ξεκινούν το Σεπτέμβριο και το φορτηγό θα είναι και πάλι εξοπλισμένο με ελαστικά Toyo Tire, χάρη στη δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη απόδοσή τους.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ