2018-04-07 11:20:33
Φωτογραφία για Αμερικανικό εστιατόριο δέχεται κρατήσεις μόνο με… καρτ-ποστάλ!
Είστε νοσταλγός της παλαιού τύπου επικοινωνίας, μέσω αλληλογραφίας; Το εστιατόριο The Lost Kitchen, στην πόλη Freedom στο Μέιν, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες του να θυμηθούν τα παλιά, ζητώντας να κάνουν κράτηση αποκλειστικά με καρτ-ποστάλ.

Εκκεντρικότητα; Μάλλον απελπισία λόγω της περυσινής τους εμπειρίας, καθώς το εστιατόριο των 40 θέσεων, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014 και παραμένει ανοιχτό από τις αρχές Μαΐου και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δέχθηκε το 2017 απίστευτο αριθμό τηλεφωνημάτων, 10.000 στον αριθμό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent.

Και μπορεί άλλοι να ενθουσιάζονταν με την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ωστόσο η ιδιοκτήτης-σεφ του εστιατορίου Erin French, που ακολουθεί την πρακτική farm-to-table, έχοντας δημιουργήσει ένα απλό και ζεστό χώρο, που θυμίζει περισσότερο αγροτική κατοικία, με στόχο οι πελάτες της να αισθάνονται οικεία, σαν φιλοξενούμενοι της, όλη αυτή η ζήτηση προκάλεσε μεγάλο άγχος.


H ιδιοκτήτης-σεφ του εστιατορίου Erin French

Για το 2018 λοιπόν, αποφάσισε να εφαρμόσει μία νέα, κάπως παράδοξη μέθοδο κρατήσεων. Όπως ανακοίνωσαν στο site του εστιατορίου, δεν πρόκειται να δεχτούν καθόλου τηλεφωνικές κρατήσεις και μάλιστα παραπέμπουν σε ένα αρχείο με αναλυτικές οδηγίες κρατήσεως. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες διαβάζουν ότι θα χρειαστούν 1 κάρτα 3×5, ένα φάκελο και 1 γραμματόσημο. Στη συνέχεια, θα πρέπει στη μία πλευρά να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (πλήρες ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, email και τηλέφωνο) και στην άλλη προαιρετικά κάποιο μήνυμα, οτιδήποτε θέλει ο καθένας, εκτός από αριθμό ατόμων και επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης, μιας και αυτά θα συζητηθούν όταν τους καλέσει τηλεφωνικά κάποιος από το εστιατόριο.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, να φτάσει το γράμμα έγκαιρα, μεταξύ 1ης και 10ης Απριλίου, πριν κλείσουν όλες οι διαθέσιμες ημερομηνίες. Από τις 11 Απριλίου και μετά, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ξεκινούν να διαλέγουν φακέλους στην τύχη και να τηλεφωνούν στους πελάτες.

Από: Μάρω Σενετάκη
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ