2018-04-07 13:53:28
Φωτογραφία για Αρχηγός ΓΕΣ και Διοικητής Γ'ΣΣ/NRDC-GR για Ανάσταση στο Γράμμο
Του Ηλία Προύφα

Στην Καστοριά θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του  Γ΄ΣΣ/ NRDC-GR Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, καθώς και τον Διοικητή της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Νικόλαο Κατσίκα.

Ο Αντιστράτηγος Στεφανής,  θα επισκεφθεί φυλάκια του Γράμμου για να ευχηθεί σε στελέχη και οπλίτες, ενώ θα κάνει Ανάσταση στη Γράμμουστα.

Η τελετή σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, θα τελεσθεί στις 8 το βράδυ και αμέσως μετά ο Αρχηγός ΓΕΣ, θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν προσωπική επιθυμία του Αρχηγού ΓΕΣ, να τελεσθεί η ακολουθία της Αναστάσεως στη συγκεκριμένη εκκλησία, την οποία επισκέφθηκε και την Κυριακή των  Βαϊων, προκειμένου να ακουστεί το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μετά από 77 χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι, ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως Θεοτόκου Γράμμουστας, αναστηλώθηκε εκ βάθρων μετά τις καταστροφές που υπέστη στον Ελληνοιταλικό πόλεμο και την περίοδο του εμφυλίου και εγκαινιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι με την παρουσία του Αντιστράτηγου Στεφανή.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ