2018-04-07 22:51:21
Φωτογραφία για Ανάσταση στο ΕΦ Καλολίμνου μαζί με τους άγρυπνους φρουρούς.(video)
Κοντά στους άγρυπνους φρουρούς του ΕΦ Καλολίμνου, απέναντι στις νησίδες των Ίμίων, βρέθηκαν σήμερα Μεγάλο Σάββατο, 10.30 πρωί, 7 Απριλίου 2018 , o Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Λάμπρος Ναζίφης, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ ΣυνταγματάρχηςΑντώνιος Μητάφης με τις Τοπικές Αρχές της Καλύμνου.

Παρόντες  ο Μητροπολίτης κ.κ Παίσιος, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Σταυλάς ,ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Ιωάννης Διαμαντής, ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Ζωίδης. Επίσης μαζί ήταν ο Καλυμνιακής  καταγωγής Δήμαρχος του Τάρπον Σπρίνγκς Κρις Αλαχούζος, ο Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Γεράσιμος Αποστολάτος, ο Προέδρος  και τα μέλη Εφέδρων  Αξιωματικών Ιωάννης Νομικάριος ,Μανώλης Λοϊζος και Παντελής Κουτρούλης.

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παϊσίου, συμπαραστατούμενου από τον Ιερέα π. Τίτο τελέστηκε η Αναστάσιμος ακολουθία και όλοι μαζί έψαλαν το Χριστός Ανέστη.


Ακολούθησε η θεία κοινωνία για τους αξιωματικούς και οπλίτες και αμέσως μετά, όλοι οι παριστάμενοι έψαλαν τον Εθνικό ύμνο.

Μετά τις ευχές, πραγματοποιήθηκε το πατροπαράδοτο έθιμο με το τσούγκρισμα των αυγών και η επίσκεψη έκλεισε με αναμνηστική φωτογραφία, με φόντο την Ελληνική σημαία να δεσπόζει, μία αναπνοή από τα Ίμια.

Η μετακίνηση από Κάλυμνο προς Καλόλιμνο έγινε με το ταχύπλοο σκάφος «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» με καπετάνιο τον Αντώνη Γεδεών.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr καθώς και φωτογραφικό υλικό

ΠΗΓΗ: http://kalymnos-news.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ