2012-05-31 15:44:24
Φωτογραφία για Την ευχαριστείς για ποιο πράγμα κε Τζήμερε;Οργισμένα σχόλια για τον Τζήμερο!
Σχόλια για την επιστολή Τζήμερου σε γνωστό ειδησεογραφικό σαιτ:

ρουλάκι Πέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:57

 Κε Τζήμερε ποτέ δεν θεώρησα ότι έχετε σοβαρές προθέσεις για την πολιτική, απλά επειδή μάλλον η εταιρεία σας δεν πάει καλά λόγω κρίσης είπατε να το ρίξετε στην πολιτική μια που είναι το ευκολότερο επάγγελμα στη χώρα. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να ομολογήσω ότι η επιστολή σας στα γενικά σημεία λέει όλη την αλήθεια για το "φαινόμενο" Ελλάδα". Οι μίζες παντού και για τα πάντα στον κρατικό

μηχανισμό ήταν και είναι γνωστές σε όλους. Το πως λειτουργεί το φορολογικό σύστημα είναι κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κανέναν που δεν ζει σε αυτή τη χώρα με τέτοιο τρόπο που θα το κατανοήσει. Το πως εργάζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, όχι όλοι βέβαια, είναι κάτι που το ζούμε όλοι στο πετσί μας καθημερινά. Σε όλα αυτά που περιγράφετε φαντάζομαι μας βρίσκετε όλους σύμφωνους μαζί σας αλλά....
. Οι 2 τελευταίες παράγραφοι της επιστολής σας αναιρούν όλα τα προηγούμενα καλώς γραφέντα. "Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε και δεν μας διαολοστείλατε ακόμα"; Την ευχαριστείτε για ποιο πράγμα κε Τζήμερε; Που η χώρα της ακόμα μας χρωστάει ένα σκασμό λεφτά από προηγούμενες αμαρτίες τους ή που η Γερμανία ακόμα κερδίζει στηριζόμενη πάνω στις δικές μας πλάτες, των απλών Ελλήνων φορολογούμενων; Τους ευχαριστούμε που τα ΜΜΕ τους με κάθε ευκαιρία μας ξευτελίζουν, ενίοτε μας δείχνουν και το δάχτυλο, που έχουν δημιουργήσει στο Γερμανικό λαό την εντύπωση ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε σαν τα τζιτζίκια το καλοκαίρι ενώ αυτοί είναι τα εργατικά all weather μυρμήγκια; Λυπάμαι αλλά δεν μου περισσεύει το σάλιο να σας φτύσω. Το εξάγω στη Γερμανία για να κάνει το μπάνιο της η Εξοχώτατη.

..................................... ΤΑΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:48

Ντροπή για έναν αρχηγό κόμματος να δυσφημεί με τέτοιο τρόπο την χώρα του.Αυτά που ξέρουμε και λέμε μεταξύ μας δεν τα λέμε έξω.Σαφώς και έχει δίκιο σε όλα αυτά που λέει.

.......................................... ανναΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:39

σιγά ρε σείς που μάθατε όλοι τα πρωτόκολλα, μπορούσε να την αποκαλέσει καγκελάριο Μέρκελ και θα μπορούσε να τη γλείψει λιγότερο και θα μπορούσε να μην στείλει καμμία επιστολή αλλά δεν είχε σκεφτεί μάλλον, να πολιτευτεί ακόμα και ήθελε να δείξει την συμπαράστασή του στη φράου. Μάγκες, έλληνες δεν είναι μόνο αυτοί που δουλεύουν σε εταιρείες και τράπεζες κουστουμάτοι και μυρωδάτοι με τα χρονοδιαγράμματα του Τζήμερου, είναι η υπόλοιπη Ελλάδα του μισθωτού, του ημερομίσθιου, του αγρότη που πλήτονται περισσότερο. Και σιγά τον πόλεμο που δέχεται και αυτός. Πολιτική χωρίς πολιτικούς φώναζε και ήδη συμμάχισε με πολιτικό και θα συμμαχήσει και μετά τις εκλογές. Οπότε αυτό από μόνο του αναιρεί όσα έλεγε. Γι΄αυτό πήρε αυτό το ποσοστό σε λίγο διάστημα επειδή τον πίστεψαν " ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "

laveryΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:36

Κλασσική μεθοδος προπαγάνδας, τις αρχές της οποίας χρησιμοποιεί χωρις ηθικους φραγμους ο τομέας της διαφήμησης, κατα την οποία παρουσιάζοντας τις αναμφησβήτητες αλήθειες αποκρύβονται ή παρουσιάζονται ως μοναδικές λύσεις οι καλυμμένες επιδιώξεις.

Εαν για να μπορέσουμε να μεταρρυθμίσουμε το κρατος, χρειαζόμαστε εκβιασμους απο τους "χρηματοδότες" μας τοτε μιλάμε για ομολογία πληρους ανικανότητας γεγονός το οποίο ερχεται σε ευθεία αντίθεση με την επιδίωξη για συμμετοχή στη διακυβέρνηση της χώρας.

Μηπως θα μπορουσε ο Τζημερος να ενημερώσει την "εξοχοτάτη" Frau για τη συμμετοχή των Γερμανικών βιομηχανιών και εταιριών οπως KMW (εξοπλισμοι Leo2, Panzer κλπ), HDW (Ναυπηγεία Σκαραμαγκα), Hochtief (Αερ. Ελ. Βενιζελος, μη καταβολή ΦΠΑ, συμμετοχη σε δημοσια εργα), Deutsche Telecom (ΟΤΕ, καμμία επένδυση σε υποδομές) και φυσικά η πασίγνωστη SIMENS για την υπόθεση της οποίας ο αντικαγκελάριος εδωσε διαταγη να μην αποκλειστει απο δημοσιους διαγωνισμους παρα το γεγονός οτι οι δωροδοκίες (οχι μονο στην "απαισια αυτη χωρα") ειναι βεβαιωμένες. Επίσης θα πρεπει να ενημερώσει και για την "ποιότητα" κατασκευής του περίφημου υποβρυχίου που γέρνει προϊον της απαράμιλης Γερμανικής τεχνολογίας.

Η διαφθορά κ Τζημερε χρειάζεται τουλάχιστον 2 πελυρές και αν αυτό δεν το κατάλαβες οπως δεν καταλαβες τη φουσκα απο την οποία ειχες εσοδα, ειναι τουλάχιστον θράσσος να θελεις να συμμετέχεις στο Ελληνικό κοινοβουλιο.

Το χειρότερο ομως ειναι το "νεο" προγραμμα το οποίο για οσους το εχουν διαβάσει, θα εχουν αντιληφθεί οτι προωθεί την ολιγαρχία, ισοπεδώνει τα οποια εργασιακά δικαιωματα υπάρχουν ακόμα και νομιμοποιεί τη δουλεία.

Λιγότερο κράτος δεν σημαίνει και αδιαφθορο κρατος.

Μεταρρυθμίσεις χρειαζονται και πρέπει να γίνουν, οχι με τους ορους δουλείας του Τζημερου ουτε με τους ορους του "συνεταιρου" του Μανου ("Σωματειο Κ.Α.Π.Α" Σχ Αρχιμήδης δηλ ξεπουλημα των υποδομών και της δημοσιας περιουσιας η οποία δημιουργήθηκε απο τον ελληνα φορολογουμενο ).

Οι ψηφοφόροι του αλλα και οσοι "εμπνέονται" απο τα "κοινωνικά" του λογια ας διβάσουν προσεκτικά τις θέσεις του και ας αντιληφθουν τις προεκτάσεις τους.

Αν δεν ηταν γραφικός θα ηταν επικίνδυνος.

ΣπυριδωναςΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:34

Εξοχοτατε Ερντογαν....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

ΧΡΗΣΤΟΣΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:34

Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ-, ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ....

Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΑΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΛΠ..., ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ''ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.''

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΖΗΜΕΡΟΣ...

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ!

ψιτΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:24

Η μερκελ, και οοοοολοι οι άλοι ευρωπαιοι, θα μας είχαν στειλει ΗΔΗ στο διάολο κυριε τζημερε αν ηταν συμφερον γιαυτους.

Χωρις δεύτερη σκεψη.

Δεν είναι αναγκη λοιπον να της φιλας τα πόδια για τη μεγαλωσυνη της.

εκτος αν την βρίσκεις έτσι οποτε πάσο....

Χάρης ΜαυρουδήςΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:20

O Τύπος είναι επικίνδυνος!!!! Η μετενσάρκωση του Εφιάλτη. Πέρα από την δουλική αυλική επιφώνηση "Εξοχότατη", πού νόμιζε πως απευθύνεται σε κανένα φιλαράκι του; Αν αυτά τα έλεγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα του έβγαζα το καπέλο! Απευθύνεται όμως στους δανειστές μας!!!! Και με επιχειρήματα τους λέει πως δεν πρόκειται να σας επιστρέψει το κράτος τα χρήματα σας!!!! Και τί προτείνει στη Μέρκελ; Να μας κάνει απόβαση; Ή είναι τόσο αλαζόνας που θεωρεί πως θα την ευαισθητοποιήσει πως υπάρχει και ο καλός Τζίμερος που θα τα αλλάξει όλα; Και γιατί ενώ πολύ σωστά αναφέρει τους "μαϊμού" αντιστασιακούς συνταξιούχους του β Παγκοσμίου, δεν αναφέρει πουθενά τις Γερμανικές αποζημιώσεις; Γιατί ενώ σωστά μιλάει για την Ελληνική διαφθορά, πουθενά δεν αναφέρεται σε Siemens υποβρύχια, αεροδρόμια που είναι Γερμανικές μίζες;

NICOLEΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:03

ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ? Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, ΚΛΠ. ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ- ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΛΠ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΞΩ Π.... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

arisveΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:02

ο τσολακογλου μπροστα σου φανταζει ΕΑΜτης.

HBHΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 13:02

Η αλαζονεία του 1/%. Πού να είχε και τη δυνατότητα να κυβερνήσει...!

thanosΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:50

Με τέτοιους Ανθέλληνες τι περιμένει κανείς

Να πάει να κάνει παρέα με τον GAP ...

Τις ατέλειες τις φτιάχνεις αν πραγματικά το θες

Πιάνεται από μια περίπτωση και κάνει γενικεύσεις που είναι επικίνδυνες

Η κατασυκοφάντηση ενός λαού που υποφέρει οδηγεί στην εξαφάνισή του

Ντροπή!

ΓεώργιοςΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:50

Ε ρε, τι ψηφίζει αυτός ο λαός μας.

Ο λαός μας είναι 100% άξιος της δύσμοιρης τύχης του.

Γιώργος ΚαλαμάταΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:50

Τρέμε ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ έρχεται ο ΤΖΙΜΕΡΟΣ

iconology2009Πέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:49

Η δικαίωση των κουκουλοφόρων της κατοχής και των γερμανοτσολιάδων! Αν είναι αλήθεια ότι αυτό το κείμενο όντως γράφτηκε από τον Τζήμερο. Ακόμη και ο πιο φιλομνημονιακός να ήμουν σε τέτοια λογική ραγιαδισμού-μλεχρι χαφιεδιλίκι πουλάει ο άνθρωπος!- δύσκολα θα μπορούσα να ποτέ να φτάσω. Μού θυμίζει το "ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών" του Σημίτη αλλά στο ακόμη δουλικότερο του.

ΣΚΒΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:49

Μπορεί να μην πήρε πτυχίο οικονομικών από την ΑΣΟΕΕ, αλλά, έχει όλα τα φόντα να πετύχει, ως συντάκτης, δουλικών, επιστολών !

ΓιωργοςΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:48

Να τον χαιρονται οι ψηφοφοροι του!Καποιος να του πει του υπερηφανου ραγια οτι με κατι νενεκους σαν κι αυτον φτασαμε ως εδω.Ακου εξοχοτατη!!Για ονομα του Θεου δηλαδη.Λεει:"Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση(να μας στειλει στο διαολο εννοει ο ποιητης) και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν."Αγαπουλα, αν εσυ αντιπροσωπευεις τους σκεπτομενους και αξιοπρεπεις Ελληνες τοτε αστα να παν στο διαολο.Τετοια ομολογια υποταγης και υποτελειας ουτε στις Ελληνικες ταινειες με θεμα την κατοχη δεν την εχω ξαναδει!Ντροπη σου ρε, μονο αυτο εχω να σου πω.Στειλε της και κανα βιογραφικο σου (μονο μη βαλεις και εκει την ΑΣΟΕΕ)μπας και σε προσλαβει και εσενα μαζι με τους αλλους υπερπατριωτες να επιβλεπεις και να επιβαλλεις την ταξη στους πληβειους εδω στους αυτοχθονες ιθαγενεις.Οξω ρε!

ΑντρέαςΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:47

Αυτά τα ξέρουμε Τζήμερε. Το ότι το κράτος είναι μπουρδέλο το έχουμε καταλάβει. Αυτό που μόλις τώρα μάθαμε, είναι ότι κι εσύ είσαι εξίσου ρεμάλι με αυτούς που κατηγορείς και συνεργάζεσαι με τον καραγκιόζη Μάνο για να μπεις και να πάρεις κι εσύ τη μισθάρα σου. Από το "πολιτική χωρίς πολιτικούς" πήγαμε στη συνεργασία με τον σκερβελέ, και φυσικά θα συνεργαστείς -όπως έχεις ήδη δηλώσει- με ΟΛΑ τα ρεμάλια που κατάντησαν τη χώρα όπως περιγράφεις.

Τράβα κουρέψου λοιπόν.

τι να του πειςΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:47

Πέρασε στο πανθεων των ανεκδιήγητων ο κυριος Τζήμερος. Μέσω της Ε.Ε. ένας στενός πυρήνας κρατών με συμφωνίες κομμενες και ραμμενες στα μέτρα των επιχειρηματικών τους ομίλων, ξεζουμίζουν μεχρι τελευταία σταγονα όπως δειχνουν τα πράγματα, τις υπόλοιπες σε πλήρη συνεργασία με τις αθλιες κυβερνήσεις και επίσης αθλιους εθνικους επιχειρηματικούς τους ομίλους(βλέπε ΣΕΒ).Το φαγοπότι τους ατελείωτο, η σταση τους προκλητική ο Δασκαλόπουλος (προεδράρα)αγόρασε έργο τέχνης με $1.500.000 δηλαδή με το μεσο μισθό στα 700ευρώ, ενας κωλοπίνακας ειναι το μηνιάτικο 2.000 εργαζομένων.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.Κύριε Τζήμερε, τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλία, κι αν δεν εισαι fan της θαλασσας μπορείς να πας εκεί που θα πήγαινε η απαίσια χώρα μας παρέα με τους ομοίους σου...εξοχώτατε

aggelikiΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:38

αχ! σφαξτε μας εξοχοτατη να αγιασουμε...κι εμεις δουλοι σας για παντα

(που να μπαινε και στη βουλη, οχι προτεκτορατο της γερμανιας, δουλοπαροικια η ωραια ελλας)

αυτοι που τον ψηφισαν πως αισθανονται αραγε;;;

stratusΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:36

ο ''Άνθρωπος'' είναι φαινόμενο ψηφίστε τον τουλάχιστον δείχνει ποιό είναι το πολιτικό σύστημα μας κυβερνούσε από σύστασης του Ελληνικού κράτους

El PadroΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:35

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ Η ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΑΞΗ;

ANNAΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:31

Μην ξεχασει να σκουπισει τα σαλια του ο κ. Τζημερος

perfectΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:30

skipse kai olas vre sthn eksoxotath ..anedestate !!

θοδωροςΠέμπτη 31 Μαίου 2012, 12:26

να τον χαιρονται οι ψηφοφοροι του.αλλα ετσι ειμαστε οτι να ναι παλικαρακια θελουμε να βαλουμε στη βουλη.μωρε καλα μας κανουν.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ