2018-04-10 09:36:25
Φωτογραφία για Αγαπητά μέλη και επισκέπτες του Pathfinder.gr
Εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια, από το 1997, όταν το Pathfinder γεννήθηκε ως η πρώτη μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα, είστε συνοδοιπόροι μας σε ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου. Μαζί μεγαλώσαμε και εξελιχθήκαμε στο πρώτο μεγάλο portal στη χώρα και σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στο ελληνικό διαδίκτυο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Κρατώντας στην καρδιά μας όλες τις αναμνήσεις των δύο τελευταίων δεκαετιών και λαμβάνοντας υπόψη μας μία σειρά από νέα δεδομένα, μεταξύ των οποίων η επικείμενη εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, ήρθε ο καιρός να γυρίσουμε μία νέα σελίδα.

Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, τίθεται σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018.


Έτσι, στα πλαίσια, μεταξύ άλλων, της συνεχούς εξέλιξής μας και της συμμόρφωσης της εταιρείας μας με τον εν λόγω Κανονισμό και των διαδικασιών που αυτή επιφέρει, προχωράμε στον σταδιακό τερματισμό της λειτουργίας των Υπηρεσιών του Pathfinder.gr.

Αναφερόμαστε, ειδικότερα, στις παρακάτω Υπηρεσίες: Avatars

Blogs

Clubs

Counters

Experts

Forums

Guestbooks

Horoscopes

Lexicon

Mail

Me

Ο οριστικός τερματισμός λειτουργίας των παραπάνω Υπηρεσιών, θα γίνει στις 10 Απριλίου 2018.

Η διαδικασία δημιουργίας νέων λογαριασμών έχει ήδη διακοπεί για το σύνολο των παραπάνω Υπηρεσιών. Τα ήδη εγγεγραμμένα Μέλη μας μπορούν να συνεχίσουν να συνδέονται στους λογαριασμούς τους, μέχρι τότε.

Προσοχή! Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις σελίδες των Υπηρεσιών ή στους προσωπικούς λογαριασμούς των Μελών οποιασδήποτε Υπηρεσίας και όλα τα στοιχεία στη βάση δεδομένων μας, θα διαγραφούν.

Για αυτό, προτρέπουμε όποιο Μέλος μας διατηρεί -σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω Υπηρεσίες- υλικό όπως εικόνες, αρχεία, έγγραφα ή οτιδήποτε άλλο έχει «ανεβάσει» σε αυτές, το οποίο επιθυμεί να κρατήσει, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να το «κατεβάσει» και να το αποθηκεύσει σε δικό του, προσωπικό χώρο εκτός των Υπηρεσιών του Pathfinder.gr.

Θα βρισκόμαστε, όπως κάναμε πάντα, στο πλευρό των φίλων και Μελών μας, σε αυτήν τη διαδικασία, παρέχοντας όποια βοήθεια και συμβουλή μπορούμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τις δυνατότητες αποθήκευσης δεδομένων σε κάθε υπηρεσία, στην Ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» στο αριστερό μέρος της σελίδας. Ειδικότερα, για τους τρόπους αποθήκευσης δεδομένων που βρίσκονται στις υπηρεσίες του Pathfinder, κάντε κλικ εδώ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] .

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους όσοι αποτέλεσαν μέρος της διαδικτυακής «γειτονιάς» μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις Υπηρεσίες που πλέον αποχαιρετάμε.

Λυπούμαστε για την πιθανή αναστάτωση ή ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει η απενεργοποίηση των Υπηρεσιών και ζητάμε την κατανόηση σας.

Το κλείσιμο των παραπάνω Υπηρεσιών δεν σηματοδοτεί, φυσικά, το τέλος του Pathfinder. Τα www.pathfinder.gr και tv.pathfinder.gr θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους, φέρνοντας καθημερινά ποιοτικό περιεχόμενο στους επισκέπτες μας.

Το ταξίδι μας συνεχίζεται και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα με ενθουσιασμό. Ανυπομονούμε να σας έχουμε στο πλευρό μας, για να γράψουμε μαζί και την επόμενη σελίδα της ιστορίας μας!

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα του Pathfinder.gr

Σημείωση: Τα παραπάνω αφορούν αποκλειστικά την επικείμενη απενεργοποίηση των υπηρεσιών του Pathfinder. Για να δείτε σελίδες βοήθειας για άλλα θέματα που αφορούν τις ενότητες του Pathfinder, κάντε κλικ εδώ
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ